Siirry sisältöön
Opiskelijalla on VR-lasit päässään

Centria Game Lab

Oletko kiinnostunut tietokonepelien rakentamisesta, pelien markkinoinnista sekä peleihin liittyvästä liiketoiminnasta? Tarjoamme pelialasta kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä syventämään osaamistaan.

Uusien osaajien koulutusta pelialalle

Pelipaja-koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että osallistujalla on sellaiset perustaidot, jotka mahdollistavat työllistymisen pelialalle. Koulutukseen sisältyy opintojaksoja sekä pelisuunnittelusta, ohjelmoinnista, sisällöntuotannosta että liiketoiminnasta. Opinnot on suunniteltu vuosien kokemuksen perusteella tukemaan osallistujien uuden osaamisen kartuttamista.

Koulutuskokonaisuus on laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opintoihin kuuluvat 15 opintopisteen laajuiset perusopinnot. Perusopinnoissa keskitytään mm. pelisuunnitteluun, pelikulttuuriin, grafiikkaan ja versionhallintaan. Suoritettuaan perusopinnot hyväksytysti opiskelija voi siirtyä Game core -osuuksille, joissa siirrytään varsinaiseen pelien tekoon.

Koulutus järjestetään Centrian Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa. Opinnot toteutetaan pääosin verkko-opintoina, mutta opiskelun aikana voidaan järjestää 1-2 lähipäivää, joista sovitaan osallistujien kanssa erikseen opintojen alkaessa.

Hakijoilta odotamme kiinnostuneisuutta tai ammatillista kokemusta omasta osaamisalueestaan ja kouriintuntuvaa innostusta pelialasta. Ammattimainen pelikehitys vaatii monialaista ja syvää osaamista, sekä kykyä työskennellä tiimissä ja paineensietokykyä.

Centrian Pelipaja on suunniteltu vastaamaan pelialan ja startup-yritysten tarpeisiin. Olemme tukeneet pelien kehittämistä ja kouluttaneet osaajia jo vuodesta 2008 asti.

Lue lisää Pelipaja-koulutuksesta ja hae mukaan!

Pelipaja toteutetaan avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Avoimen AMK:n opinnot ovat nimensä mukaisesti kaikille avoimia iästä ja koulutustaustasta riippumatta.

Pelialan hankkeitamme

Ota yhteyttä

Ville Autio

TKI-asiantuntija