Siirry sisältöön
Opiskelijahaalareihin pukeutuneet opiskelijat hyppäävät ilmaan

Centria opiskelupaikkana

Kolme kampustamme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Tunnelmallisissa pikkukaupungeissa asuminen on edullista ja välimatkat lyhyitä. Me tarjoamme osaamista suurella sydämellä, opiskelijalle on aina tarjolla tukea ja ohjausta. Meillä sinut tunnetaan ja sinusta välitetään.

Kampukset

Avoimessa, yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskelijat ja henkilöstö kohtaavat toisensa.

Tutustu kampuksiin

Osaamista suurella sydämellä

Centriassa yhteisöllisyys ja välittäminen ovat tärkeitä arvoja ja ne myös näkyvät opiskelijan arjessa. Meillä et ole vain numero, vaan osa Centria-yhteisöä.

Tutustu ilmapiiriimme

Asuminen

Kolme kampustamme sijaitsevat joko aivan kaupunkikestustassa tai heti sen tuntumassa.

Asuminen kampuskaupungeissa

Opiskelijakunta COPSA

Opiskelijakunta COPSA on Centrian opiskelijoiden edunvalvontajärjestö.

Opiskelijakunta COPSA
Copsan aktiivi tutor-huppari päällä

Tietoa hakijalle

Miten ammattikorkeakouluopintoihin haetaan? Onko mahdollista vaihtaa ammattikorkeakoulua? Tietoa hakijalle -osiosta löydät vastaukset näihin kysymyksiin sekä yleistä tietoa meille hakeutumisesta.

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinto on korkeakoulututkinto, jossa opiskelet ammatin käytännönläheisesti. Voit hakea opiskelijaksi AMK-tutkintoon esimerkiksi lukion tai ammattikoulun jälkeen.

YAMK-tutkinnot

Oletko suorittanut AMK-tutkinnon ja ehtinyt olla jo tovin työelämässä? Ylempi AMK-tutkinto vie sinut eteenpäin urallasi.

Avoin AMK

Avoimessa AMK:ssa voit tehdä ammattikorkeakouluopintoja olematta kirjoilla tutkinto-opiskelijana. Jos esimerkiksi opiskelu mietityttää, voit kokeilla AMK-opiskelua avoimen kurssien avulla.