Siirry sisältöön
Kansainvälinen ryhmä aikuisia Pietarsaaren kampuksen Pitsitehtaalla

Työvoimakoulutus

Järjestämme yhteistyössä TE-toimiston kanssa eri alojen työvoimakoulutuksia TE-toimiston asiakkaille, työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutukset ovat ELY-keskuksen rahoittamia ja osallistujille maksuttomia.

Kehitä ja laajenna omaa osaamistasi

Koulutukset ovat pääasiassa korkeakoulututkinnon suorittaneille suunnattuja. Niissä kehitetään ja laajennetaan omaa osaamista ammattikorkeakoulutasoisissa opinnoissa. Ajankohtainen työvoimakoulutustarjonta löytyy tämän sivun lopusta.

Haku työvoimakoulutuksiin tapahtuu www.te-toimisto.fi –sivun kautta.

Rekry-, Täsmä- ja MuutosKoulutus

Centria toteuttaa yritysten muuttuviin tilanteisiin tarkoitettuja Rekry-, Täsmä- ja MuutosKoulutuksia.
Ne ovat ELY-keskuksen ja TE-toimiston yhdessä työnantajan kanssa suunnittelemia, kilpailuttamia, hankkimia ja rahoittamia koulutuksia. Yrityksen maksuosuus on aina 20-50% koulutusmuodosta riippumatta (Rekry 30%, Täsmä 30-50% ja Muutos 20%).

RekryKoulutus on tarkoitettu uuden työvoiman palkkaamiseen silloin kun ammattitaitoisia työntekijöitä ei löydy. TäsmäKoulutuksessa päivitetään yrityksen työntekijöiden osaamista muutostilanteissa, soveltuu myös määräaikaisesti lomautetuille. MuutosKoulutus on suunnattu irtisanotuille uuden ammatin opiskeluun ja soveltuu myös toistaiseksi lomautetuille. Lisätietoa www.te-palvelut.fi

Koulutukset

Koulutuskokeilu – tutustu ammattikorkeakouluopintoihin!

Hakuaika: 01.01.2022 – 31.12.2024