Siirry sisältöön

Centria Shop

Centria Shop myy Centria-aiheisia tuotteita opiskelijaystävällisin hinnoin. Ensimmäiset Centria Shop -tuotteet ovat tyylikäs tummansininen T-paita ja osittain kierrätetystä materiaalista valmistettu kangaskassi.

Centria Shop -tuotteiden myyntipisteet

Kokkolassa tuotteita myydään Talonpojankadun kampuksen kirjaston palvelupisteellä henkilökunnan ollessa paikalla. Kirjaston aukioloajat löydät täältä.

Ylivieskassa tuotteita myydään Vierimaantien kampuksen kirjaston palvelupisteellä kirjaston aukioloaikojen puitteissa. Aukioloajat löydät täältä.

Pietarsaaressa tuotteet tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Maksutapa

Maksutapana myyntipisteillä on käytössä ainoastaan korttimaksu.

Tuotteet

Huppari

Yksinkertaisen tyylikkäässä tummansinisessä Centria-hupparissa on valkoinen Centria-logo rinnassa. Luomupuuvillasta (85%) ja kierrätetystä polyesterista (15%) valmistetussa hupparissa on kaksi vetoketjullista taskua, huppu sekä metallipäiset kiristysnauhat. Hihansuissa ja helmassa on resori.

Hupparista on naisten tyköistuva malli sekä normaalisti istuva miesten/unisex-malli.

Hinta 55 €.

  • Naisten koot: XS – XXL
  • Miesten/unisex-koot: S – XXL

T-paita

Klassinen tummansininen T-paita on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Paidasta on naisten tyköistuva malli sekä normaalisti istuva miesten/unisex-malli. Paidan rinnassa on valkoinen Centria-logo.

Hinta 12 €.

  • Naisten koot: XS – XXL
  • Miesten/unisex-koot: S – XXL

Kangaskassi

Kangaskassi on valmistettu puuvillasta, josta kierrätetyn puuvillan osuus on 40%. Kassi on väriltään beige ja siinä on punainen Centria C -painatus.

Hinta 4 €.

Pipo

Yksinkertainen pipo on väriltään tummansininen, jossa on myös vivahde petroolia. Pipo on 100% akryyliä. Pipossa on valkoinen Centria-logo.

Hinta 13 €.

Tupsullinen pipo

Tupsullinen tummansininen pipo on paksua ja pehmeää kangasta. Pipon päälliskankaan materiaali on 100% akryyliä, ja trimmaus 75% akryyliä, 15% modakryyliä ja 10% polyesteriä. Pipon tupsu on kiinni painonapilla, joten se on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen. Pipossa on valkoinen Centria-logo.

Hinta 14 €.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää Centria Shopin tuotteista? Voit olla yhteydessä Centrian viestintäpalveluihin, jotka vastaavat Centria Shopin tuotteista sähköpostitse viestinta@centria.fi.