Siirry sisältöön
Centrialaisia pöydän ympärillä juttelemassa

Kehittämis- ja koulutuspalvelut

Tutkimus- ja kehitystoimintamme on yritysten ja yhteisöjen kumppani kilpailukyvyn kasvattamisessa. Tavoitteenamme on tuoda monialainen osaamisemme asiakkaidemme hyödyksi tuotekehitykseen, yrittäjyyteen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälisyyteen.  

Yritysten kumppani tutkimuksessa ja kehittämisessä

Tarjoamme palvelutoimintamme kautta ajantasaista teknologiatietoa ja uusimman teknologian sovelluksia asiakkaidemme tarpeisiin. Palvelutoiminta käsittää Centriassa kaikki yrityksille ja yhteisöille tarjottavat kehittämis- ja koulutuspalvelut.  Hyödynnämme palveluissamme laajan asiantuntijajoukkomme osaamista ja monipuolisten laboratorioidemme laitteistoja. Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä tutkimus- ja kehityspalveluiden, asiantuntijapalveluiden ja koulutuspalveluiden avulla.

Monipuolisten kehittämis- ja koulutuspalveluiden lisäksi tarjoamme seminaareja sekä konsultointeja kaikilta koulutusaloiltamme: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, humanistinen ja kasvatusala sekä kulttuuri.

Tutustu palveluihimme

Kehittämispalvelut

Edistämme asiakkaidemme kilpailukykyä hyödyntäen asiantuntijoidemme osaamista ja monipuolisten laboratorioidemme laitteistoja.

Tutustu
Kuva kemian koetehtaasta

Koulutuspalvelut

Meiltä saat tukea yritysten sekä organisaatioiden osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme valmiita täydennys-, työvoima- ja asiakaskohtaisesti suunniteltuja koulutuksia.

Tutustu
Opiskelijoita työskentelee läppärillä

Voinko auttaa sinua löytämään etsimäsi?