Siirry sisältöön
Ilmassa lentävä drone

Digitalisaatio

Olemme digikentän ketterä ja aktiivinen toimija, joka pystyy auttamaan sinut mukaan murrokseen oppimaan teknologioita ja hyödyntämään sinulle sopivia ratkaisuja.

Tiimistämme

Sähköiset palvelut lisääntyvät kaikilla aloilla. Digitalisaatio tuo palveluihin parannusta, mutta se myös haastaa soveltamisalojen tekijät. Digitalisaatio muuttaa monien alojen toimintatapoja. Uusien teknologioiden opettelu vaatii yrityksiltä osaamista ja aikaa.

Tarjoamme sinulle asiakaslähtöistä teknologiakumppanuutta ja digitalisaatio-osaamista tuotekehitysprosessin eri vaiheissa. Autamme sinua teknologioiden muuntamisessa hyödyllisiksi sovelluksiksi. Tiimimme on lähellä sinua koko prosessin ajan: tuemme kädestä pitäen toimintaasi yksilölliset tarpeesi huomioiden.

Palvelutoimintamme auttaa eri kokoluokkien yrityksiä, jotka kaipaavat väliaikaisia lisäkäsiä tuotekehitystoimintaansa.

Tutkimustoiminnassamme teemme tiivistä kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä yritysten kanssa monialaisissa hankkeissa ja vahvistamme niiden kilpailukykyä osaamisellamme.

Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuutta saada käytännön työkokemusta ja tutustumista uusiin teknologioihin. Labramme toimivat oppimis- ja työympäristöinä. Pyrimme tarjoamaan tukea ja ohjausta työhön. Meillä on hyvä ryhmä eli tarjoamme mukavan työyhteisön. Digitalisaatiotiimi tarjoaa opiskelijoille polun kehittyä alan ammattilaiseksi!


Tutkimusryhmät


Kehitysympäristöt

Centria SecuLab

Tuotamme lisäarvoa yrityksille ja yhteisöille tarjoamalla jatkuvia ja luotettavia tietoturva- ja tietosuojapalveluja.

Mies pitelee käsissään läppäriä ja puhelinta

Centria Drone Lab

Hyödynnämme monipuolisia kaupallisia droneratkaisuja, joiden lisäksi on mahdollista suunnitella ja valmistaa droneja eri käyttötarkoitusten mukaan.

Ilmassa lentävä drone, jota ohjaa kaksi TKI-asiantuntijaa

Centria Game Lab

Tarjoamme pelialasta kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä syventämään osaamistaan.

Opiskelijalla on VR-lasit päässään

Toimimme aktiivisesti verkostoissa

Allied ICT Finland muuttaa tutkimustuloksia kaupallisesti potentiaalisiksi ratkaisuiksi. Verkosto hakee tutkimusorganisaatioita ja yrityksiä kumppaneikseen sekä Suomesta että ulkomailta.

Rural Industry DIH huolehtii siitä, että myös haja-asutusalueilla on mahdollisuus kasvupotentiaalinsa täyteen hyödyntämiseen digitaalisessa murroksessa. Liiketoiminnan digitalisaatio on toiminnan keskeinen ydin. 

Ota yhteyttä

Heikki Kaakinen

TKI-päällikkö