Siirry sisältöön
Opiskelijoita Kokkolan kampuksen amfissa

Kampukset

Kampustemme oppimisympäristöt ovat monimuotoisia ja muuntuvia. Avoimessa, yhteisöllisessä ja kansainvälisessä ilmapiirissä opiskelijat ja henkilöstö kohtaavat toisensa. Centrian laajasti arvostettua tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa eli TKI-toimintaa on kaikilla kampuksillamme.

Talonpojankadun kampus

Pääkampuksemme Talonpojankadun kampus sijaitsee Kokkolassa. Kokkola on viihtyisä 48 000 asukkaan merenrantakaupunki, jossa on vireää teollisuutta, vilkas kulttuurielämä ja monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.

Talonpojankadun kampuksella opiskelee yli 2000 opiskelijaa sekä päivä- että monimuotototeutuksena järjestettävissä koulutuksissa. Opiskelijoista noin viidennes on kansainvälisiä opiskelijoita. Talonpojankadun kampuksen muunneltavat luokkatilat ja Centrian edistyksellinen opetusteknologia mahdollistavat sen, että opiskelijaryhmät voivat kokoontua samalle luennolle vaikkapa eri puolilta Suomea tai maailmaa.

Kampuksella on kokoushuoneita, neuvottelukuutioita sekä tiloja itsenäistä työskentelyä ja ryhmätöiden tekemistä varten. Kampuksella on myös kirjasto, jossa opiskelutehtävien tekeminen sujuu mukavasti tietoaineistojen äärellä. Kampuksen oppimisympäristöt mahdollistavat sekä yksilöllisen sekä ryhmässä tapahtuvan oppimisen sekä niiden sujuvan vaihtelun opiskelupäivän aikana.

Kampuksella on ravintola ja kahvila

Käytännön oppiminen tapahtuu kampuksen laboratorio- ja simulaatiotiloissa.

Ovet avoinna:
ma-pe klo 7.30–18.00 

Infon aukioloaika:
ma-to 7.30–16.30
pe 7.30–14.45

Talonpojankadun kampus sijaitsee kävelymatkan päässä Kokkolan rautatie- ja linja-autoasemalta.

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Puhelin (06) 868 0200

Talonpojankadun kampuksen pääsisäänkäynti
Talonpojankadun kampus.

Pitkänsillankadun toimipiste

Keski-Pohjanmaan konservatorio Kokkolan keskustassa tulee kaikille musiikin opiskelijoillemme jossain vaiheessa opintoja tutuksi. Musiikin oppitunteja järjestetään Talonpojankadun kampuksen lisäksi “Konsan” tiloissa. Opintoihin kuuluvien musiikkiesitysten ja konserttien tapahtumapaikka on usein jokin konservatorion saleista.

Keski-Pohjanmaan konservatorio

Pitkänsillankatu 16
67100 Kokkola

Vierimaantien kampus

Vierimaantien kampus sijaitsee Ylivieskassa, joka on noin 15 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Pohjanmaan radan varressa. Kulkuyhteydet sekä pohjoisesta että etelästä ovat hyvät. Ylivieska on vilkas kauppakaupunki, ja kaupungissa on runsaasti liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Vierimaantien kampuksella on pitkä kokemus monimuoto-opetuksen toteuttamisesta. Opiskelijoita kampuksella on noin 1000. Kampuksella on ajanmukaiset laboratorio- ja opetustilat lähiopetusta varten sekä monipuolista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa, joten opiskelijoille on tarjolla mielenkiintoisia opinnäyte- ja harjoittelumahdollisuuksia. Kampuksella on kirjasto ja ravintola.

Ovet avoinna:

ma-pe klo 7.30–16.00

Vierimaantie 7
84100 Ylivieska

Puhelin (06) 868 0200

Vierimaantien kampus.

Campus Allegro

Centrian Pietarsaaren kampus sijaitsee Campus Allegrossa aivan kaupungin keskustassa. 19 000 asukkaan Pietarsaari on kaksikielinen, tunnelmallinen kaupunki, jossa on monipuolista vientiteollisuutta ja viihtyisä kaupunkikeskusta kahviloineen.

Campus Allegro sijaitsee aiemmin pitsitehtaana toimineessa historiallisessa rakennuksessa. Campus Allegrossa tarjotaan erityisesti kansainvälisiä koulutuksia monimuotototeutuksina. Kampuksella tehdään yhteistyötä muiden oppilaitosten kanssa joustavasti ja opiskelijalähtöisesti.

Ovet avoinna:
ma-to 7.30–18.00
pe 7.30–17.00

Runeberginkadun sisäänkäynti avoinna la 9.00–13.00

Runeberginkatu 8
68600 Pietarsaari

Puhelin 0400 734 107

Campus Allegro on uniikki kokonaisuus eri vuosikymmenten arkkitehtuuria. Kuvassa vanhan pitsitehtaan tiiliseinää.
Campus Allegron kirjasto.

Asuminen

Kolme kampustamme sijaitsevat joko aivan kaupunkikestustassa tai heti sen tuntumassa, joten välimatkat ovat lyhyitä. Pienissä kaupungeissa asuminen on myös esimerkiksi pääkaupunkiseutua huomattavasti edullisempaa.