Haemme TKI-kehittäjää (digitalisaatio)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee hanketoimintansa laajentuessa TKI-kehittäjää osaksi Pietarsaaren tutkimusryhmää ajalle 1.9.2019–31.12.2020.

Centrian tietoturvahankkeissa tavoitteena on tukea alueen yrityselämää tuottamalla koulutus- ja asiantuntijapalveluita tietoturvallisuuden varmistamiseksi yrityksen eri toiminnoissa. Keskeisenä ympäristönä hyökkäys- ja puolustusmenetelmien kokeellisissa mittauksissa toimii Centrian tietoturvalaboratorio ja sen ammattitaitoinen henkilökunta. Centria on kasvattanut osaamistaan useissa kansainvälisissä ja kansallisissa hankkeissa. Tutkimusaiheita ovat mm. lankaverkon ja langattomien sensoreiden tietoliikenteen turvaaminen, hyökkäys ja

puolustusmekanismien testaaminen ja virtuaalisten palvelualustojen hyödyntäminen tutkimus- ja opetustoiminnassa. Verkkoliikenteen monitorointi ja tekoälyn avulla tapahtuva analyysi on oleellinen ovat oleellisia osia kehitettäviä ratkaisuja.

TKI-kehittäjä osallistuu monipuolisesti projektin tutkimus- ja koulutustehtäviin. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi tietoturvariskien kartoittaminen ja ratkaisujen tuottaminen yhteistyössä Centrian asiantuntijoiden kanssa. Toimenkuvaan kuuluvat myös erilaisten dokumenttien laadinta, kuten esimerkiksi oman työn raportointi ja testausraportit. Valittava osallistuu koulutukseen oman erityisosaamisensa alueella.

Työtehtävän vaatimukset:

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja ylläpidosta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus Microsoftin O365-työkaluista ja projektimaisista työtavoista. Hakijalta edellytetään kykyä ja motivaatiota perehtyä tietoturvan toteutusvaihtoehtoihin, yhteistyötaitoja sekä hyviä englannin kielen suullisen ja kirjallisen esittämisen taitoja.

Työsuhteen ehdot:

Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.9.2019–31.12.2020. Työ edellyttää valmiuksia matkustaa Centrian toimipisteissä. Tehtävä voi muuttua vakituiseksi hanketilanteen salliessa.

Hakeminen ja lisätiedot: Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi 18.8.2019 klo 16.00 mennessä. Sähköpostiviestiin otsikoksi: ”Tietoturva TKI-kehittäjä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa aikavälillä 1.-5.7. sekä 12.-16.8. TKI-päällikkö Marjo Heikkilä 044 4492507.


   
Seuraa meitä somessa: