Haemme TKI-asiantuntijaa
(yrittäjyys ja hyvinvointi)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee TKI-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2019 – 31.8.2022.

RoboSote on EAKR-ohjelman rahoittama hanke, jonka tavoitteena on luoda Keski-Pohjanmaalle hyvinvointialojen teknologiakehityksen innovaatioverkosto sekä alan tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämistä tukeva toimintamalli. Käynnissä oleva sosiaali- ja terveysalan valtakunnallinen uudistus, väestön ikääntyminen, työvoiman saatavuuden vaikeutuminen sekä työelämän monialaisten osaamisvaatimusten kasvu ovat luoneet tarpeen RoboSote-hankkeelle.

Hankkeen tulokset edistävät toiminta-alueen kasvuhakuista yritystoimintaa sekä luovat valmiuksia uusien ratkaisujen ja palvelumallien kaupalliseen hyödyntämiseen. Hankkeen tuloksilla uudistetaan myös sosiaali- ja terveysalan koulutusta vastaamaan muuttuneisiin työelämän tarpeisiin: opetukseen integroidaan teknologia-alan ja kaupallisen alan osaamista, avointa innovaatiotoimintaa ja kokeilukulttuuria. Robotiikkaa, tekoälyä ja automaatiotekniikkaa hyödynnetään tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

TKI-asiantuntija toimii projektityöntekijänä RoboSote-hankkeessa hyvinvointiteknologian asiantuntijana ja kehittäjänä. TKI-asiantuntija osaa käyttää teknologisia ratkaisuja, joilla ylläpidetään ja parannetaan elämänlaatua, hyvinvointia tai terveyttä. Lisäksi TKI-asiantuntija osaa hyödyntää sosiaali- ja terveysalan henkilöstön käyttämiä toiminnanohjaus- ja arviointijärjestelmiä. TKI-asiantuntija osallistuu sovelluskehitykseen, pilotointien suunnitteluun ja simulaatiomallien rakentamiseen sekä arvioi saavutettavia hyötyjä. Projektityöntekijällä on kyky toimia tulkkina teknologia-alan ja sote-alan toimijoiden välillä.

Työtehtävän vaatimukset:

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaisia viestintä- ja neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana hanketyöryhmää. Edellytämme lisäksi hyvinvointiteknologia-alan tuntemusta sekä terveydenhuollon tai sosiaalialan vahvaa osaamista.

Arvostamme aiempaa työkokemusta hanketyöskentelystä tai hallinnollisista tehtävistä sekä verkosto-osaamista. Eduksi katsotaan terveyden- ja sosiaalihuollon apuvälineosaaminen sekä terveys- ja sosiaalialan teknologiaratkaisujen hankintaosaaminen. Hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto.

Työsuhteen ehdot:

Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen. Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Kokkolassa.

Hakeminen ja lisätiedot:

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 12.8.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi. Sähköpostiviestiin otsikoksi ”RoboSote / TKI-asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Johanna Jansson (puh. 040 480 7570, johanna.jansson@centria.fi) ja TKI-koordinaattori Jouni Vähäsöyrinki (puh. 044 725 0251, jouni.vahasoyrinki@centria.fi)

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä seuraavina ajankohtina:

24.6.–5.7.2019 Johanna Jansson

31.7.–12.8.2019 Jouni Vähäsöyrinki


   
Seuraa meitä somessa: