Haemme TKI-asiantuntijaa (kemia ja biotalous)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee TKI-asiantuntijaa kemia ja biotalous -tiimin kehitys- ja tutkimushankkeisiin sekä kemian ja materiaalipalveluiden toteuttamiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2020 – 30.6.2021. Hanketilanteesta riippuen on mahdollista, että työsuhde jatkuu pidempään. Kemia- ja biotaloustiimin hankkeet painottuvat materiaaliosaamiseen ja kiertotalouteen, biotalouteen ja uusiutuvaan energiaan.

Nyt haemme erityisesti orgaanisen kemian osaajaa. Työtehtävät tulevat painottumaan arvoaineiden erottamiseen biomassoista ja niiden karakterisointiin sekä biomassojen esikäsittelyyn ja prosessointiin liittyviin haasteisiin. Kokemus analyysimenetelmistä katsotaan eduksi (esimerkiksi HPLC, GC, UV-Vis), samoin kuin kokemus pilot- tai teollisessa mittakaavassa työskentelystä.

Oma-aloitteisuus, kyky soveltaa osaamistaan erilaisten kemiallisten haasteiden ratkaisemiseksi ja uuden kehittämiseksi ovat tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksiä. Myös halu tehdä monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ovat eduksi. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen käytännön osaaminen luetaan eduksi.

Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen, viikkotyöaika 36,75 h, ja ensisijainen työpiste sijaitsee Kokkolassa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 15.1.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: rekry@centria.fi
Otsikkokenttään viitteeksi: ”TKI-asiantuntija, Orgaaninen kemia”.

Lisätietoja tehtävästä antaa TKI-päällikkö Tero Tuuttila (puh. 040-190 4788).


   
Seuraa meitä somessa: