Haemme TKI-asiantuntijaa (digitalisaatio)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee hanketoimintansa laajentuessa digitaalisen viestinnän TKI-asiantuntijaa osaksi Pietarsaaren tutkimusryhmää ajalle 1.9.2019–31.7.2020.

Centria tuottaa hankkeissaan digitalisaatiota hyödyntäviä ratkaisuja alueensa yritysten tukemiseksi. Keskeisenä toimintaympäristönä tässä toimii Pietarsaaren tietoturvalaboratorio, jota käytetään verkkoliikenteen turvaamisen, hyökkäys- ja puolustusmekanismien testaamiseen.

Viestinnän asiantuntija osallistuu monipuolisesti projektin tulosten levittämiseen verkossa, printtimediassa ja tapahtumissa. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi somepäivitykset ja viestinnällisen materiaalin tuottamien hankkeiden tuloksista.

Työtehtävän vaatimukset:

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja vankkaa osaamista graafisista työkaluista (Adobe Illustrator ja InDesign). Hakijalle katsotaan eduksi kokemus Microsoftin O365-työkaluista ja projektimaisista työskentelytavoista. Hakijalta edellytetään kykyä ja motivaatiota toimia hankkeen päämäärien hyväksi projektipäällikön rinnalla, tiedonhankintataitoja, sekä hyviä ruotsin ja suomen kielen suullisen ja kirjallisen esittämisen taitoja.

Työsuhteen ehdot:

Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.9.2019–31.7.2020. Työ edellyttää valmiuksia matkustaa Centrian toimipisteissä. Tehtävä voi muuttua vakituiseksi hanketilanteen salliessa.

Hakeminen ja lisätiedot: Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi 18.8.2019 klo 16.00 mennessä. Sähköpostiviestiin otsikoksi: ”Viestinnän TKI-asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa aikavälillä 1.-5.7. sekä 12.-16.8. TKI-päällikkö Marjo Heikkilä 044 4492507.


   
Seuraa meitä somessa: