Haemme opinto-ohjaajaa

Centria-ammattikorkeakoulu hakee opinto-ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Ohjaustyö tapahtuu pääasiassa Kokkolan kampuksella, mutta tehtäviä voi olla myös muilla kampuksilla.

Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluvat ammattikorkeakoulututkintoa suorittavien opiskelijoiden ohjaus sekä opinto- ja uraohjaukseen liittyvät opetustehtävät. Osa opiskelijoista opiskelee työn ohessa ja ainakin osittain verkossa. Centrian tarjontaan

kuuluu myös englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Opiskelijaohjauksen lisäksi opinto-ohjaaja osallistuu hanketyöhön sekä korkeakoulun tasoiseen kehittämistyöhön.

Työtehtävän vaatimukset:

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opinto-ohjaajan koulutusta (tai valmiutta suorittaa se kolme vuoden sisällä) ja näyttöjä tehtävässä tarvittavasta osaamisesta. Työkielet ovat suomi ja englanti. Odotamme toimintavalmiuksia verkossa, digiohjaustaitoja sekä monimuoto-opiskelu piirteiden ymmärrystä.

Arvostamme hakijan vahvoja vuorovaikutus-, viestintä- ja tiimityötaitoja, kokemusta vastaavista työtehtävistä, oma-aloitteisuutta ja opiskelijalähtöisyyttä sekä jatkuvaan oppimiseen liittyvää kehittämisosaamista.

Työsuhteen ehdot:

Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen.

Hakeminen ja lisätiedot: Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 9.8.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@centria.fi. Sähköpostiviestin otsikoksi: ”Opinto-ohjaaja”.

Arvostamme videomuotoista CV:tä perinteisen hakemuksen liitteeksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat opetusjohtaja Jennie Elfving (puh. 0400 903929, jennie.elfving@centria.fi) ja elokuun alusta alkaen kehittämispäällikkö Anna Pulkkinen (puh. 044 725 0084, anna.pulkkinen@centria.fi).


   
Seuraa meitä somessa: