Lehtori (tieto- ja viestintätekniikka)

 

Sinustako centrialainen?

Centria-ammattikorkeakoulu hakee tieto- ja viestintätekniikan lehtoria vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen. Opetustyö tapahtuu Centrian kaikilla kampuksilla Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Opetus tapahtuu monimuotoisin menetelmin, eri lähtökohdista tuleville opiskelijoille, suomeksi ja englanniksi. Opettaja seuraa oman alansa kehitystä sekä osallistuu alaansa koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Mahdollisuuksien mukaan tehtäviin voi sisältyä työtä tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Edellytämme ohjelmistotuotannon osaamista nykyaikaisilla menetelmillä ja työkaluilla sekä vahvaa käytännön kokemusta mobiili- tai sulautetuista järjestelmistä sekä niiden ohjelmoinnista. Suomen ja englanninkielen taitosi ovat sujuvat ja sinulla on valmius opettaa myös englannin kielellä. Sinulla on innokkuutta kehittää omaa ja organisaation osaamista. Edellytämme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä tai halukkuutta pedagogisten opintojen suorittamiseen. Arvostamme vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, opiskelijalähtöisyyttä sekä ruotsin kielen taitoa. Työotteesi suuntautuu tulevaisuuteen ja sinulla on halu oman opettajuuden kehittämiseen.

 

Tulevaisuutesi arvoinen työpaikka

Centria-ammattikorkeakoulu on alueen arvostettu moniosaaja. Kampuksillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee kolmetuhatta opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Riveissämme on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme maan kärkeen. Tärkein voimavaramme onkin osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja tki-toimintaan.

Alasi asiantuntijana päätät itse työstäsi. Tarjoamme laajat mahdollisuudet etätyöskentelyyn, mutta niin mukavan työyhteisön, että et välttämättä malta jäädä kotiin. Työntekijänämme hyvinvointisi on meille sydämen asia. Henkilöstöetumme kestävät kilpailun – esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi.

 

Lisätiedot

Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työstä laaditaan työaikasuunnitelma lukuvuodelle. Vuosityöaika.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä lyhyt noin 5 minuutin video (joko esittely itsestä tai opetusnäyte) pyydetään toimittamaan 23.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse rekry@centria.fi otsikolla ”Tietotekniikan lehtori”. Videon voi laittaa joko liitteeksi tai liittää hakemukseen linkin.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutusalapäällikkö Jari Isohanni (p. 040 669 0690, jari.isohanni@centria.fi) sekä opetusjohtaja Jennie Elfving (p. 040 090 3929, jennie.elfving@centria.fi).

Seuraa meitä somessa: