Haemme lehtoria (tieto- ja viestintätekniikka)

Centria-ammattikorkeakoulu hakee tieto- ja viestintätekniikan lehtoria vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen. Aluksi opetus tapahtuu pääosin Pietarsaaren kampuksella, mutta jatkossa tehtäviä on Centrian kaikilla kampuksilla (Kokkola, Ylivieska, Pietarsaari).

Opetus tapahtuu monimuotoisin menetelmin, eri lähtökohdista tuleville opiskelijoille, suomeksi ja englanniksi. Opettaja seuraa oman alansa kehitystä sekä osallistuu alaansa koskeviin kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Mahdollisuuksien mukaan tehtäviin voi sisältyä työtä tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä

- ohjelmistotuotannon osaamista nykyaikaisilla menetelmillä ja työkaluilla

- vahvaa käytännön kokemusta ohjelmistokehittämisen alalta

- sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoja sekä valmiutta opettaa englanniksi

- innokkuutta kehittää omaa ja organisaation osaamista

- soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä tai halukkuutta suorittaa ped.opinnot

Arvostamme

- vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

- opiskelijalähtöisyyttä

- ruotsin kielen taitoa

- tulevaisuuteen suuntautuvaa työotetta

- halua kehittää omaa opettajuutta

Tarjoamme kehittävän ja joustavan asiantuntijaorganisaation, missä on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistaan välittävän työyhteisön jäsenenä. Palkkaus tapahtuu Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työstä laaditaan työaikasuunnitelma lukuvuodelle. Vuosityöaika.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä lyhyt noin 5 minuutin video (joko esittely itsestä tai opetusnäyte) pyydetään toimittamaan 15.11.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse rekry@centria.fi, Sähköpostiviestin otsikoksi: ”Lehtori”. Videon voi laittaa joko liitteeksi tai liittää hakemukseen linkin.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Jari Isohanni (p. 040 6690 690, jari.isohanni@centria.fi) sekä opetusjohtaja Jennie Elfving (p. 040 0903 929, jennie.elfving@centria.fi)


   
Seuraa meitä somessa: