Lehtori (englanti)

 

Sinustako centrialainen?

Centria-ammattikorkeakoulu hakee englannin kielen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Lehtorinamme tehtäviisi kuuluu englannin kielen opetusta tekniikan ja liiketalouden aloilla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Opetuskielet ovat englanti ja/tai suomi. Seuraat oman alasi kehitystä sekä osallistut alasi kokouksiin, työryhmiin ja verkostoihin. Opetustehtäväsi painottuvat kansainvälisten ryhmien monimuoto-opetukseen, johon voi kuulua sekä kontaktiopetusta että verkko-opetusta sopivilla pedagogisilla ratkaisuilla ja työvälineillä. Opetustehtäviä on myös päivätoteutuksissa.  Päätoimipiste sijaitsee Kokkolan kampuksella, mutta opetusta voi olla myös Ylivieskan ja Pietarsaaren kampuksilla.

Edellytämme soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi opettajan pedagogista pätevyyttä (tai valmiutta suorittaa se), opetusalan työkokemusta ja ammattikorkeakoulun toimintaympäristön tuntemusta sekä monimuoto-opetukseen liittyvää digipedagogista osaamista. Arvostamme englannin kielen laaja-alaisen osaamisen lisäksi monipuolista työkokemusta opetustehtävistä. Etsimme oma-aloitteista ja vastuullista osaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Olet myös kiinnostunut toimimaan kansainvälisessä toimintaympäristössä ja motivoitunut sekä englannin kielen opetuksen että oman opettajuuden kehittämiseen.

Mahdollinen S2-opettajan pätevyys katsotaan eduksi.

 

Tulevaisuutesi arvoinen työpaikka

Centria-ammattikorkeakoulu on alueen arvostettu moniosaaja. Kampuksillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee kolmetuhatta opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Riveissämme on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme maan kärkeen. Tärkein voimavaramme onkin osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja tki-toimintaan.

Alasi asiantuntijana päätät itse työstäsi. Tarjoamme laajat mahdollisuudet etätyöskentelyyn, mutta niin mukavan työyhteisön, että et välttämättä malta jäädä kotiin. Työntekijänämme hyvinvointisi on meille sydämen asia. Henkilöstöetumme kestävät kilpailun – esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi.

 

Lisätiedot

Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Työstä laaditaan työaikasuunnitelma lukuvuodelle.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä lyhyt noin 5 minuutin video (joko esittely itsestä tai opetusnäyte) pyydetään toimittamaan 23.10.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse rekry@centria.fi otsikolla ”Lehtori, englanti”. Videon voi liittää hakemukseen linkkinä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kielten koulutuspäällikkö Tuija Tolonen-Kytölä (p. 044 449 2549, tuija.tolonen-kytola@centria.fi) sekä opetusjohtaja Jennie Elfving (p. 040 090 3929).

Seuraa meitä somessa: