Taloushallinnon osaaja 

 

Centria-ammattikorkeakoulu hakee kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 17.8.2020−31.3.2023 osaksi talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiämme. Työsuhteen aloitus voidaan sopia myös erikseen.  

Talous- ja henkilöstöhallinnon tiimimme etsii riveihinsä osaavaa ja uudistushaluista kirjanpitäjää. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat erilaiset talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, joita ovat muun muassa ostoreskontraan, palkanlaskentaan ja työmatkustuksen hallintaan liittyvät tehtävät. Työnkuvan muodostumiseen voi vaikuttaa myös muu aiemmin hankittu osaaminen. Etsimällämme kirjanpitäjällä on vankka kirjanpidon ymmärrys ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia, kokemusta palkanlaskennasta sekä palkkakirjanpidosta ja sähköisten talous- ja henkilöstöhallinnon työkalujen käyttö on luontevaa. Joustavuutesi ja erinomaisten vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojesi ansiosta solahdat sujuvasti osaksi noin 15 hengen talous- ja henkilöstöhallinnon tiimiämme. 

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta moderneista tietojärjestelmistä sekä suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kaikki aiempi koulutus ja kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä katsotaan eduksi. 

 

Tulevaisuutesi arvoinen työpaikka

Centria-ammattikorkeakoulu on alueen arvostettu moniosaaja. Kampuksillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee kolmetuhatta opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Riveissämme on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme maan kärkeen. Tärkein voimavaramme onkin osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja TKI-toimintaan. 

Työhuoneenasi on koko viihtyisä ja nykyaikainen kampuksemme Kokkolassa, mutta tarjoamme tämän lisäksi mahdollisuuksia etätyöskentelyyn. Työntekijänämme hyvinvointisi on meille sydämen asia. Henkilöstöetumme kestävät kilpailun – esimerkiksi työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi. 

 

Lisätiedot 

Palkkaus Sivistystyöantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Hakemukset pyydetään toimittamaan 7.6.2020 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi otsikolla ”Kirjanpitäjä”. 

Lisätietoja antavat hallinto- ja talouspäällikkö Piia Lindell (p. 044 725 0046) tai henkilöstöpäällikkö Jouko Mäki-Korvela (p. 044 725 0302). 

Seuraa meitä somessa: