Haemme kansainvälisten asioiden suunnittelijaa

Haemme kansainvälisten asioiden suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen.

Kansainvälisten asioiden suunnittelijan tehtäviä ovat lähtevien ja saapuvien opiskelijoiden ohjaus, Erasmus+ - ja muiden liikkuvuusohjelmien hallinnointiin, raportointiin ja tilastointiin liittyvät tehtävät, www-sivujen ja Optiman ja Pepin liikkuvuustietojen ylläpito sekä muut kansainvälisen toiminnan tehtävät.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, korkeakoulujärjestelmän tuntemusta sekä hyvää suomen ja englanninkielen osaamista.

Arvostamme sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kansainvälistä kokemusta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme asiantuntevan ja välittävän työyhteisön, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Palkkaus määräytyy Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa. Työaika on 36,75 h/viikko ja ensisijainen työpiste sijaitsee Kokkolassa.

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 31.10.2019 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi Otsikkokenttään viite: Kansainvälisten asioiden suunnittelija

Lisätietoja: Kansainvälisten asioiden päällikkö Peter Finell, 044 725 0012 ja johtaja (opetus) Jennie Elfving, 040 090 3929.


   
Seuraa meitä somessa: