Erityisopettaja

 

Centria-ammattikorkeakoulu hakee erityisopettajaa aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2021-31.12.2023 (aloituksesta voidaan myös sopia erikseen). Työsuhteen vakinaistaminen on mahdollista, mikäli tehtävä vakiintuu osaksi pysyvää toimintaa.

Sinustako centrialainen?

Haemme innostunutta ja joustavaa erityisopetuksen kehittäjää sekä verkostojen ja työelämäyhteyksien luojaa, jolla on perehtyneisyyttä aikuisten oppimisvaikeuksiin ja kokemusta aikuisten opiskelijoiden ohjauksesta. Hallitset nykyaikaiset digiohjausvälineet ja kykenet monikulttuuristen ryhmien ohjaamiseen myös englannin kielellä.  Arvostamme kehittämisorientoitunutta asennetta sekä halua ja kykyä toimia yhteistyössä muiden opiskelijoiden hyvinvointia tukevien toimijoiden kanssa. Edellytämme asetuksella annettua laaja-alaisen erityisopettajan kelpoisuutta (ylempi korkeakoulututkinto ja tutkinnon tai kelpoisuuden lisäksi erityisopettajan opinnot tai kasvatustieteen maisterin tutkinto, johon ovat sisältyneet erityisopettajan opinnot).

Työskentelet osana ohjaus- ja hyvinvointitiimiä, ja tiimityöskentely onkin yksi vahvuuksistasi. Työpareinasi toimivat ohjauksen ammattilaiset sekä opintopsykologi. Lisäksi työhösi kuuluu tiivis yhteystyö pedagogisen kehittämisen parissa, tarjoten opettajille työkaluja erityispedagogisten kysymysten huomioimiseen opetuksessa. Sinulla on vahva rooli kehittää tätä uutta tehtävää ja mahdollisuus muodostaa siitä osa pysyvää toimintaa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. varhaisentuen mallin koordinointi korkeakoulukentällä, opiskelijoiden opiskelutaitojen ja voimavarojen vahvistaminen, digilukiseulojen järjestäminen, ”Centria Open Class room”- toiminnasta vastaaminen ja siellä nuorten aikuisten ohjaaminen. Lisäksi opetat oman asiantuntijuutesi näkökulmasta, toimit yhteistyössä paikallisen työelämän ja 3. sektorin kanssa. Tehtävänäsi on toimia tiiviissä vuorovaikutuksessa tutoropettajien kanssa.  Odotamme vahvaa ohjausorientaatiota sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tulevaisuutesi arvoinen työpaikka

Centria-ammattikorkeakoulu on alueen arvostettu moniosaaja. Kampuksillamme Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa opiskelee kolmetuhatta opiskelijaa, jotka ovat tutkitusti maan tyytyväisimpiä. Riveissämme on jo yli kolmesataa alansa rautaista osaajaa, joiden ammattitaito on nostanut myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintamme maan kärkeen. Tärkein voimavaramme onkin osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme kannustavan ja välittävän työpaikan, joka on samalla ainutlaatuinen näköalapaikka alueen koulutus- ja tki-toimintaan.

Alasi asiantuntijana päätät itse työstäsi. Työhuoneenasi on koko viihtyisä ja nykyaikainen kampuksemme. Tarjoamme laajat mahdollisuudet etätyöskentelyyn, mutta niin mukavan työyhteisön, että et välttämättä malta jäädä kotiin. Työntekijänämme hyvinvointisi on meille sydämen asia. Henkilöstöetumme kestävät kilpailun – esimerkiksi työterveyshuolto sekä monipuoliset liikunta- ja kulttuuriedut varmistavat, että jaksat arjessa ja viihdyt työssäsi.

 

Lisätietoja

Tehtävä sijoittuu Centrian oppimispalveluihin. Päätoimipiste tulee sijaitsemaan Kokkolassa mutta työhön sisältyy toimimista kaikilla Centrian kampuksilla. 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 27.11.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@centria.fi otsikolla ”Erityisopettaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja (opetus) Jennie Elfving, p. 040 090 3929.

 

 

opetustilanne amk centria

Seuraa meitä somessa: