Centria-ammattikorkeakoulu Oy hakee assistenttia

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn osana TKI-toimintaa. Assistentin tehtäviin kuuluvat messutapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa avustaminen, myynnin avustavat tehtävät sekä mahdollisesti tapahtumiin osallistuminen läheisessä yhteistyössä messupäällikön kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, matkustusvalmiutta sekä hyviä ATK-taitoja (Microsoft Office-sovellukset). Odotamme asiakaslähtöistä otetta ja rohkeutta osallistua myös myyntityöhön sekä valmiutta tarttua uusiin haasteisiin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta messutyöstä, mutta ei se ei ole välttämätön. Hakijalta edellytämme englannin kielen taitoa. Ruotsin ja saksan kielen käytännön osaaminen luetaan hakijan eduksi.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen teollisuuteen ja sen vientiin sekä kontaktit alan merkittäviin toimijoihin ja verkostoihin. Työssä pääsee näkemään messuosastojen ja messujen järjestämisen käytännön tasolla.

Työsuhteen ehdot  
Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen, viikkotyöaika 36,75 h. Työ alkaa 1.1.2019 ja tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 asti. Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Ylivieskassa.

Hakeminen      
Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 30.11.2018 klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@centria.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä "Messuassistentti".

Lisätietoja
palvelupäällikkö Jani Rättyä p. 044 4492 577, jani.rattya@centria.fi tai
messupäällikkö Johanna Ojala p. 044 4492 667, johanna.ojala@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: