ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

14.1.2022

Webinaari / Erikoiskasvien jalostuksesta uutta liiketoimintaa 31.1.

31.1.2022 klo 13.00-15.00

Kasvipohjaisten raaka-aineiden jalostaminen terveystuotteiksi, luonnonkosmetiikaksi ja jopa lääkkeiksi on iso bisnes maailmalla. Yksittäisten yritysten liikevaihto esimerkiksi Keski- tai Etelä-Euroopassa voi olla useita satoja miljoonia euroja. Merkittävinä pullonkauloina kasvulle ja uusien yritysten syntymiselle ovat mm. riittävä raaka-aineiden saanti, raaka-aineiden ja tuotteiden laadun todentaminen erityisesti vientiä varten sekä jalostusprosessien riittämätön tunteminen ja osaaminen.

Centria-ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU:n järjestämään webinaariin kuulemaan kasviraaka-aineista jalostettujen tuotteiden bisnespotentiaalista ja marraskuussa käynnistyneen Uusia mahdollisuuksia kasvipohjaisten raaka-aineiden jatkojalostukselle ja viennille Keski-Pohjanmaalla -hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kasviraaka-aineiden jalostusmahdollisuuksista kiinnostuneille, kuten yrittäjille, startup-yrityksille, viljelijöille, metsänomistajille, rahoittajille ja TKI-toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan 27.1.2022 mennessä osoitteessa: https://link.webropol.com/s/erikoiskasvit-w1


Webinaarin ohjelma

klo 13.00 Webinaarin avaus
- Leena Favén, Centria-ammattikorkeakoulu: Kasviraaka-aineista jalostettujen tuotteiden bisnespotentiaalista ja hankkeen esittely
- Heli Pirinen, IdeaNature: Pakastekuivauksen mahdollisuudet kasvipohjaisten raaka-aineiden jalostuksessa
- Pasi Ainasoja, Natural Indigo Finland: Morsingon matka
- Keskustelua
klo 15.00 tilaisuus päättyy


Lisätietoja

Projektipäällikkö Leena Favén
leena.faven@centria.fi

 

Seuraa meitä somessa: