2.4.2019

Valmet Automotive vierailee Centriassa keskiviikkona 3.4.

Valmet Automotiven Talent Management -tiimi vierailee Centrian Talonpojankadun kampuksella kertomassa opiskelijoille yrityksestään ja työllistymismahdollisuuksista keskiviikkona 3.4.2019 klo 10 alkaen (Amfi-portaat).

Valmet Automotive hakee parhaillaan autonrakentajia sekä toimihenkilöitä työnjohtoon ja asiantuntijatehtäviin autotehtaalleen Uuteenkaupunkiin.

Valmet Automotiven autotehdas on nopeasti kasvanut Suomen suurimmaksi tehtaaksi, jossa työskentelee tällä hetkellä 4500 henkilöä. Samalla yrityksen tuotantomäärä on noussut ennätyslukemiin: viime vuonna autoja valmistui ennätykselliset 110 000 kappaletta. Mercedes-Benzin GLC-katumaasturia sekä A-sarjaa valmistavan autotehtaan lisäksi Valmet Automotive on perustamassa akkutehdasta Saloon. Akkutehtaan henkilöstötarpeeksi on arvioitu runsaat 300 henkilöä. Rekrytoinnit Saloon alkavat kevään aikana.

Suomenkielinen yritysinfo alkaa klo 10, ja englanninkielinen klo 10.45.

Vierailua on järjestänyt Osallisuudella ja yhteistyöllä sujuviin oppimispolkuihin -hanke, josta lisätietoja: https://tki.centria.fi/hanke/osallisuudella-ja-yhteistyolla-sujuviin-oppimispolkuihin/1896.

Lisätietoja:

TKI-asiantuntija Teija Muuraiskangas, p. 040 185 3817

 


   
Seuraa meitä somessa: