ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

1.10.2021

Tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun opinnoilla tai kesken jääneellä tutkinnolla – hakuaika käynnissä 30.11. saakka

Yhteishaun lisäksi tutkintoon johtaviin koulutuksiin voi hakeutua monin eri tavoin. 1.10.–30.11.2021 Centria-ammattikorkeakoulun tutkintoon johtaviin AMK- ja YAMK-koulutuksiin voivat hakea avoimessa ammattikorkeakoulussa opintoja suorittaneet sekä keskeneräisellä tutkinnolla hakevat. Hakea voi sekä suomenkielisiin että englanninkielisiin koulutuksiin.

Hakeminen avoimen amk:n opinnoilla

Avoimessa ammattikorkeakoulussa opintoja suorittaneet voivat hakea avoimen ammattikorkeakoulun väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi ilman valtakunnalliseen yhteishakuun osallistumista. Avoimen amk:n erillishaussa hyväksytään avoimessa amk:ssa suoritetut, haettavana olevaan koulutukseen soveltuvat opinnot tai muut suomalaisessa korkeakoulussa suoritetut opinnot. Hakijan täytyy olla suorittanut vähintään 45 opintopistettä haettavaan koulutukseen hyväksyttävissä olevia opintoja.

Hakeminen kesken jääneellä tutkinnolla

Keskeneräisen tutkinnon haku on tarkoitettu hakijoille, joilla syystä tai toisesta opinnot Centria-ammattikorkeakoulussa tai jossakin toisessa ammattikorkeakoulussa ovat jääneet kesken, ja jotka nyt haluaisivat suorittaa tutkinnon loppuun. Hakija voi hakea joko samaan tai vastaavaan koulutukseen kesken jääneen tutkinnon haun kautta tutkinnon loppuun suorittamiseksi, jos tutkinnosta puuttuvien opintojen enimmäismäärä AMK-tutkinnon osalta on enintään 120 opintopistettä.

Hakeminen tapahtuu uudistuneessa Opintopolku-palvelussa osoitteessa beta.opintopolku.fi. Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät sivuiltamme: Hakeminen avoimen amk:n opinnoilla ja Hakeminen kesken jääneellä tutkinnolla.

Lisätietoja:

Hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, puh. 044 725 0081

Seuraa meitä somessa: