12.12.2018

Tetra Chemicals Oy lahjoitti Centrialle

Tetra Chemicals Oy teki Centrian varainhankintaan 2 500 euron suuruisen lahjoituksen. Kokkolassa toimiva Tetra Chemicals Oy on Euroopan suurin kalsiumkloridia tuottava tehdas, joka kuuluu kansainväliseen TETRA Technologies Inc. -konserniin. Kokkolassa kalsiumkloridia on tuotettu jo 1960-luvulta saakka.

- Lahjoituksella haluamme tukea Centria-ammattikorkeakoulua ja sen toimintaa. Koemme tärkeäksi alueemme korkealuokkaisen koulutuksen, jota Centria edustaa ja joka heijastuu suoraan omaan toimintaamme, tuotantojohtaja Glenn Nyfors summaa.

Centrian rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki kiittää lahjoituksesta.

- Jokainen paikallinen lahjoitus on meille luottamuksen osoitus siitä, että ammattikorkeakoululla on painoarvoa ja tärkeä tehtävä alueen työ- ja elinkeinoelämän edustajille. 

Centrian varainhankintaan on lahjoitettu tähän mennessä 318 335 euroa. Varainhankinnassa kerätyt varat käytetään suoraan koulutukseen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Lahjoitetut varat vaikuttavat alueen osaamisen kehittämiseen ja varmistavat sen, että alueella riittää koulutettua työvoimaa elinkeinoelämän ja teollisuuden asiantuntijatehtäviin. 

Centria-ammattikorkeakoulun varainhankinta on ollut käynnissä vuoden 2018 keväästä lähtien, jatkuen vuoden loppuun.

Centria-ammattikorkeakoulun varainhankinta


Lisätietoja:
 rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki p. 044 725 0310, kari.ristimaki@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: