ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

19.5.2021

Tavoitteena paluu kampuksille syyslukukauden alkaessa

Centria-ammattikorkeakoulussa pyritään palaamaan kampuksille syyslukukaudella, mikäli alueen koronatilanne ja terveysturvallisuus sen sallivat. Opetus ja muu toiminta kampuksella järjestetään mahdollisimman turvallisesti. Tavoitteena on, että päivätoteutusten opiskelijat voivat palata kampuksille ja lähiopetukseen heti lukukauden alkaessa elokuussa. 

Aloittavien opiskelijoiden orientaatioviikon (viikko 34) ohjelmaa suunnitellaan sillä oletuksella, että paluu kampuksille on mahdollinen. Aloittaville kansainvälisille opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus hybridiopetukseen ainakin syyslukukauden ajan. 

Jatkavia opiskelijoita varten suunnitellaan kampuksella tapahtuvaa, noin päivän mittaista aloitusta kampuksella viikoilla 35 tai 36. Koulutusten vastuuhenkilöt valmistelevat aloituspäivän ohjelmaa, josta tiedotetaan opiskelijoita lähempänä ajankohtaa. 

Jatkaville päivätoteutusten opiskelijoille pyritään toiveiden mukaan lisäämään verkko-opetusta, mutta fokus pidetään lähiopetuksessa. Opetus suunnitellaan ryhmäkohtaisesti.

Centria ottaa vastaan vaihto-opiskelijoita viranomaisten ohjeistusten ja vallitsevan pandemiatilanteen mukaan. Kaikessa toiminnassa otetaan huomioon elokuussa voimassa olevat turvallisuus- ja kokoontumissuositukset. Mikäli pandemiatilanne niin edellyttää, syyslukukaudella varaudutaan opetuksen järjestämiseen etäopetuksena tai hybridimallin mukaan.

Lisätietoja:

johtaja (opetus) Jennie Elfving, p. 040 0903 929, jennie.elfving@centria.fi

 

Soite: koronasuositukset

Kallio: koronainfo

Vaasan sairaanhoitopiiri (Pietarsaari): koronasuositukset

Seuraa meitä somessa: