13.2.2019

Talonpojankadun kampuksella tapahtuu ystävänpäivänä 14.2.

Centrian Talonpojankadun kampuksella Kokkolassa tapahtuu ystävänpäivänä 14.2. Liiketalouden opiskelijat ovat järjestäneet pieniä tempauksia eri puolella kampusta osana harjoitusyritystoiminnan opintoja.

Pinkillä alueella tempaistaan muovikassittoman Centrian puolesta. Opiskelijat tarjoavat banaaneja, omenia, välipalapatukoita ja kangaskasseja niille, jotka tuovat muovikasseja kierrätykseen. Esimerkiksi yhdestä muovikassista saa banaanin tai omenan, ja kolmesta muovikassista kangaskassin.

- Haluamme kertoa ympäristöystävällisyydestä ja levittää ympäristötietoisuutta opiskelijoille ja henkilökunnalle. Muovikasseista ei päästä kokonaan eroon, mutta jokainen voisi näin tarkastella omaa kulutuskäyttäytymistään, kertoo ensimmäisen vuoden liiketalouden opiskelija Selina Sotejeff.

Punaisilla portailla eli Amfissa pelataan ystävänpäivän Kahoot-peliä klo 10:45, 11:30 ja 13:10. Voittajille on luvassa yllätyspalkintoja.

Ystävänpäivä ei olisi ystävänpäivä ilman valokuvaa ystävän kanssa. Rakennuksen pääaulassa on valokuvausseinä, jossa voi kuvauttaa itsensä ystävänsä kanssa, ja jakaa kuvat somessa hashtagilla #centriavalentinesday.

Centria-tuotteita myydään aulassa, infopisteen luona klo 10-14 välisenä aikana. Myynnissä on Centria-huppareita, t-paitoja ja lounasbokseja.

 


   
Seuraa meitä somessa: