1.9.2020

Syksyn yhteishaku käynnistyy Centriassa – koulutuksiin verkossa toteutettavien valintakurssien kautta

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy 2.9. jatkuen 16.9. klo 15.00 saakka. Centria-ammattikorkeakoululla on haussa viisi monimuotototeutuksena sekä yksi päivätoteutuksena suoritettava AMK-tutkinto. Monimuotototeutukset soveltuvat hyvin esimerkiksi päivätyössä käyville, sillä opintoja suoritetaan itsenäisesti kampuksen ulkopuolella, ja lähiopetusta on vähän. Päivätoteutukset järjestetään yleensä arkipäivisin ja opiskelu on päätoimista.

Kemiantekniikkaa (insinööri, AMK) voi hakeutua opiskelemaan sekä päivä- että monimuoto-opintoina. Molemmat koulutusmuodot järjestetään Kokkolassa.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri (AMK) -tutkintoon johtava koulutus järjestetään Ylivieskassa. Liiketaloudesta kiinnostuneille tarjolla on kaksi erillistä tradenomin (AMK) -tutkintoon johtavaa koulutusta Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

Syksyn yhteishaussa insinöörin ja tradenomin tutkintoihin tähtäävien koulutusten opiskelijavalinnat tehdään valintakurssiin perustuen. Valintakurssilla arvioidaan hakijan soveltuvuutta verkko-opiskeluun, itsenäiseen työskentelyyn ja tiedonhakuun. Hakija saa aidon kokemuksen opinnoista ja niiden toteutuksesta, ja lisäksi opiskelijaksi hyväksytyt ja opiskelupaikan vastaanottaneet saavat opintojakson sisällytettyä tutkintoonsa. Muut kurssin suorittaneet saavat suoritusmerkinnän opintojakson suorittamisesta avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Haettavana on myös terveydenhoitajan muuntokoulutus Kokkolassa. Koulutukseen hakevilta edellytetään aiempaa ammattikorkeakoulututkintoa. Opiskelijavalinnat tehdään ennakkoon laadittavien videon ja tehtävän perusteella.

Koulutuksiin haetaan opintopolku.fi -palvelussa. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Opinnot alkavat tammikuussa 2021.

Lisätietoja:

Opintoasiainpäällikkö Mari Emmes, p. 044 724 0040, mari.emmes@centria.fi

Lisätietoja hakemisesta:

Hakijapalvelut p. 044 725 0081, hakijapalvelut@centria.fi

 

 

Seuraa meitä somessa: