9.9.2019

Repullinen koulutuksia Kokkolan Kaupan ja kulttuurin yössä

 

Paikalliset koulutusorganisaatiot ovat mukana 13. syyskuuta järjestettävässä Kokkolan Kaupan ja kulttuurin yössä. Koulutukset ovat esillä Repullinen koulutuksia -teemalla yhteisen teltan alla kävelykeskustassa, Purje-lavan läheisyydessä.

Kokkolan seudulla ja lähialueella on monipuolinen tarjonta koulutuksia niin ensimmäistä opiskelupaikkaa etsivälle kuin jatko- ja lisäkoulutusta hakevalle. Repullinen koulutuksia -teltalta saa ajankohtaista tietoa tulevista koulutuksista ja opiskelumahdollisuuksista. Kaupan ja kulttuurin yön tapahtumassa vierailevilla on ainutlaatuinen tilaisuus perehtyä laajaan valikoimaan koulutusta yhdessä paikassa ja saada lisätietoa ja neuvontaa kaikkien koulutusorganisaatioiden edustajilta. Kävijöillä on mahdollisuus esittää myös omia toiveita koulutustarjonnasta sekä ottaa osaa arvontaan.

Koulutusorganisaatiot ovat yhteistyössä valinneet vuoden kouluttajan sekä vuoden koulutusmyönteisen organisaation, jotka palkitaan klo 17.10 alkavassa tilaisuudessa. Lisäksi kukin mukana oleva organisaatio palkitsee vuoden opiskelijan.

Repullinen koulutuksia -teltalla esittäytyvät paikalliset koulutusorganisaatiot: Kpedu, Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto ja Kaustisen evankelinen opisto.

 

Lisätietoja: 

viestintäpäällikkö Marjo Pekola, marjo.pekola@centria.fi, p. 044 725 0062

 

Seuraa meitä somessa: