ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

20.4.2021

Optima sulkeutuu kesäkuun lopussa

Centria-ammattikorkeakoulu siirtyy ensi lukuvuonna uuden digitaalisen oppimisympäristön, itslearning, käyttöön. Opettajat ovat ottaneet itslearning-ympäristön haltuun tämän kevätlukukauden aikana ja ensi lukuvuoden alkaessa kaikki opintojaksot ja opintojaksojen materiaalit tulevat löytymään uudesta oppimisympäristöstä. 

Opiskelijoita ohjeistetaan itslearning-ympäristön käyttöön lukuvuoden alussa. Opettajat vastaavat oman opintojakson toteutuksesta ja siitä, että opiskelijat osaavat navigoida opintojaksolla. itslearning-pääkäyttäjien puolesta ohjeistetaan yleisesti ympäristön käyttöön muun muassa kirjallisten ja lyhyiden video-ohjeiden muodossa. 

Itslearning-ympäristöön kirjaudutaan samoilla käyttäjätunnuksilla kuin Optimaan ja muihin Centrian järjestelmiin. Linkki ympäristöön tulee näkyviin Centraaliin, sitten kun kirjautuminen ympäristöön on mahdollista. Kirjautuminen itslearning-ympäristöön mahdollistetaan toukokuun alussa. Tiedotamme kirjautumismahdollisuudesta, kun se on ajankohtaista.

Optima sulkeutuu 30.6.2021. Sen jälkeen ympäristöön ei pääse enää kirjautumaan. Tietohallinto tiedottaa ja ohjeistaa tästä asiasta tarkemmin. 

Lisätietoja:

Paula Santapakka, lehtori, Oppimispalvelut

Seuraa meitä somessa: