8.3.2019

Kansainvälisen kieliviikon kohokohtana André Noël Chakerin luento

International Language Week 2019, kansainvälinen kieliviikko, järjestetään Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella 11.-15.3.2019. Viidettä kertaa järjestettävään tapahtumaan on tulossa ennätysmäärä osallistujia: 10 vierailevaa opettajaa viidestä eri maasta.

Osallistujilla on kullakin viikon aikana kahdeksan tuntia opetusta, mikä tarkoittaa 80 tuntia vierasluentoja Centrian opiskelijoille. Torstaina klo 10 kampuksen Amfi-portailla järjestetään kaikille avoin luento, jonka pitää André Noël Chaker. Chaker on kanadalaissyntyinen kirjailija ja lakimies, joka on valittu vuoden puhujaksi kahteen otteeseen (Speakers Forum 2012 & Evento Awards 2014). Chaker luennoi pääasiassa menestyskirjansa The Finnish Miraclen teeman pohjalta suomalaisuuden ominaispiirteistä.

International Language Week lisää Centrian yhteistyötä partnerikoulujen kanssa ja kansainvälistä ohjelmaa viikon aikana oppilaitoksessa. Yhteistyössä Centrian kielten ja viestinnän opettajien kanssa toteutetaan workshopeja, joiden teemana on tänä vuonna arviointi.

Isosta-Britanniasta, Puolasta, Saksasta, Hollannista ja Belgiasta saapuville vieraille on luvassa muutakin kuin opetustunteja, sillä ohjelmaa on aamusta iltaan. Viikon aikana vieraat tutustuvat suomalaiseen kulttuuriin muun muassa ulkoilemalla sekä käymällä avannossa.

Lisätietoja:

Lehtori Mia Holmbäck, p. 044 3360 358

Kansainvälisten asioiden päällikkö Peter Finell, p. 044 7250 012

 


   
Seuraa meitä somessa: