9.11.2018

Kampushalli täyttyy toisen asteen opiskelijoista 14.11.

Kokkolan Kampushalli täyttyy toisen asteen opiskelijoista keskiviikkona 14.11., kun Centria-ammattikorkeakoulu esittelee koulutustarjontaansa alueen nuorille suunnatussa messutapahtumassa. Päivän vieraiksi saapuu noin tuhat lukioiden ja ammatillisten opistojen opiskelijaa opinto-ohjaajineen akselilla Raahe-Lappajärvi-Pietarsaari-Vimpeli.

-Haluamme tarjota vieraillemme mahdollisimman edustavan kattauksen Centrian koulutuksista, opiskelijaelämästä ja opiskelupaikkakunnistamme. Omat opiskelijamme esittelevät ja kertovat omin sanoin, miksi Centria on hyvä valinta opiskelupaikaksi. Esillä ovat myös Centrian tki-toiminta opiskelijalähtöisestä näkökulmasta, kansainvälinen toiminta sekä opiskelijakunta, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Pekola.

-Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran Kampushallissa, sillä Talonpojankadun kampus on vielä pari kuukautta remontin keskellä, eikä anna opiskelijoille oikeaa kuvaa siitä ympäristöstä, jossa he mahdollisesti vuoden päästä aloittavat opinnot. Viimevuotinen messutyyppinen tapahtuma onnistui hyvin, joten päätimme jatkaa tänä vuonna samalla konseptilla. Ensi vuonna voimme järjestää tapahtuman uusitulla kampuksella.

Tapahtuman vetonaulana on ylivieskalaislähtöinen tubettaja ZoneVD, siviiliminältään Joona Leppälä.

Myös opinto-ohjaajille ja opettajille on omaa ohjelmaa, jonka aikana he saavat tietopaketin ammattikorkeakouluopinnoista ja niihin hakeutumisesta.

CentriaOpen-tapahtuma toisen asteen opiskelijoille Kokkolan Kampushallissa, osoitteessa Teknologiakatu 8, keskiviikkona 14.11. klo 9-15.

Lisätietoja tapahtumasta:

viestintäpäällikkö Marjo Pekola, marjo.pekola@centria.fi, p. 044 725 0062

 


   
Seuraa meitä somessa: