ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

1.9.2021

Kampuksella tempaistiin kohti koronaturvallista elämää

Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella järjestettiin syyskuun ensimmäisenä päivänä Centrian ja Chydeniuksen opiskelijoille ja henkilöstölle suunnattu matalan kynnyksen walk in -rokotustempaus. Soiten rokotustiimi antoi koronarokotteen noin 90 Centrian ja yliopistokeskus Chydeniuksen opiskelijalle ja henkilöstön jäsenelle.

− Halusimme järjestää opiskelijoille ja henkilöstölle helpon tavan käydä ottamassa rokotteen kesken koulu- tai työpäivän. Näin voimme jokainen kantaa kortemme kekoon kohti turvallisempaa ja koronavapaata elämää. Samalla varmistetaan lähiopetuksen ja työskentelyn jatkuminen kampuksillamme, toteaa opetusjohtaja Jennie Elfving tyytyväisenä.


Hyvän kokemuksen kannustamana tempaus saa jatkoa. Seuraava walk in -päivä järjestetään Talonpojankadun kampuksella jo ensi viikon torstaina, 9.9.2021 klo 9-15 tilassa 259 (vihreä tila). Myös Ylivieskan ja Pietarsaaren kampuksille on suunnitteilla rokotuspäivät.


Rokotuspisteelle voi tulla hakemaan sekä ensimmäisen että toisen rokotteen. Toista rokotetta haettaessa pyydetään todistamaan, että on saanut ensimmäisen rokoteannoksen vähintään kahdeksan viikkoa aiemmin sekä selvittämään, mitä rokotetta on saanut ensimmäisellä kerralla.

Seuraa meitä somessa: