ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

3.1.2022

Haku Centrian englanninkielisiin koulutuksiin käynnistyy tammikuun 5. päivänä

Kevään ensimmäinen yhteishaku käynnistyy heti vuoden alussa. Haussa ovat syksyllä 2022 alkavat englanninkieliset koulutukset. Centria-ammattikorkeakoulussa on haettavana seitsemän päivätoteutuksena tapahtuvaa englanninkielistä koulutusta sekä kaksi monimuotototeutusta.

Opiskella voi liiketaloutta Business Management -koulutuksessa (tarjolla myös SAP/ERP-painotuksella), tekniikkaa Information Technology, Environmental Chemistry and Technology, Industrial Management, tai Business Intelligence Technologies -koulutuksissa, sekä sairaanhoitajaksi (Nursing). Näiden opintojen suorituspaikka on Kokkola. Monimuotototeutuksina tarjolla ovat International Business sekä Information Technology, joiden lähiopetus tapahtuu Pietarsaaressa kahtena tai kolmena päivänä viikossa, muutoin opinnot suoritetaan etänä.

− Tutkinnon suorittaminen englanniksi kannattaa, sillä kielitaitoa tarvitaan kansainvälistyvissä työpaikoissa ja tehtävissä, ja englannin kielellä suoritetulla tutkinnolla voi erottua työmarkkinoilla, kannustaa Centrian opintoasiainpäällikkö Mari Emmes. − Opiskellessa pääsee kansainvälistymään jo kotikampuksella kansainvälisessä opiskeluryhmässä, ja oppii toimimaan monikulttuurisissa ympyröissä kuin itsestään.

Ammattikorkeakoulujen englanninkielisten koulutusten opiskelijavalintoja on kehitetty yhtenäisempään ja yksinkertaisempaan suuntaan. Vuonna 2022 ammattikorkeakoulut toteuttavat ensimmäistä kertaa laajassa yhteistyössä koulutusaloille yhteisen digitaalisen verkossa toteutettavan valintakokeen International UAS Examin. Lisäksi Centria-ammattikorkeakoulussa käytetään myös todistusvalintaa opiskelijavalinnan tapana.

Maaliskuussa on vuorossa kevään toinen yhteishaku, jolloin haetaan ammattikorkeakoulun suomenkielisiin koulutuksiin. Sekä kevään ensimmäisessä että toisessa yhteishaussa tehdään omat hakemukset, joihin kumpaankin voi asettaa kuusi hakutoivetta.

Englanninkielisiin koulutuksiin haetaan kevään ensimmäisessä yhteishaussa 5.1.–19.1.2022 osoitteessa www.opintopolku.fi. Haku päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Lisätietoja:

opintoasiainpäällikkö Mari Emmes, p. 044 725 0040, mari.emmes@centria.fi

Hakijapalvelut, p. 044 725 0081, hakijapalvelut@centria.fi

Seuraa meitä somessa: