ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

30.8.2021

DropIn-tapahtuma esittelee Centrian TKI-toimintaa

Centria Tutkimus ja kehitys järjestää kaksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa esittelevää DropIn-tapahtumaa Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa. Keskiviikkona 6.10. tapahtuma on suunnattu erityisesti opiskelijoille ja opettajille. Torstaina 7.10. tapahtumaan ovat tervetulleita erityisesti työ- ja elinkeinoelämän edustajat.

Molemmissa tapahtumissa Centrian asiantuntijat esittelevät TKI-toiminnan tarjoamia mahdollisuuksia ja kehittämispalveluita. Opiskelijoille suunnatussa tilaisuudessa kerrotaan mahdollisuuksista tehdä projekteja, opinnäytetöitä ja harjoitteluja TKI-toiminnan piirissä.

Tapahtumissa esitellään TKI-toimintaa kaikilla Centrian osaamisalueilla, joita ovat digitalisaatio, kemia ja biotalous, tuotantoteknologia, yrittäjyys ja hyvinvointi, sekä koulutus- ja kehityspalvelut. Vierailijat pääsevät myös tutustumaan Vierimaantien kampuksen digitaalista tehdasinfrastruktuuria tukeviin laitehankintoihin.

Tapahtumiin järjestetään bussikuljetukset Kokkolasta ja Pietarsaaresta. Tapahtumiin osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon alla olevien linkkien kautta, jotta mahdollisista muutoksista saadaan nopeasti tieto osallistujille.

Ilmoittautuminen 6.10. tapahtumaan (opiskelijoille ja opettajille suunnattu tapahtuma)

Ilmoittaudu 19.9.2021 mennessä tästä linkistä

Ilmoittautuminen 7.10. tapahtumaan (yrityksille suunnattu tapahtuma)

Ilmoittaudu 30.9.2021 mennessä tästä linkistä

 

Lisätietoja:

TKI-asiantuntija Pertti Verronen p. 044 449 2749, pertti.verronen@centria.fi

TKI-asiantuntija Heidi Kaartinen p. 040 729 9951, heidi.kaartinen@centria.fi

 

Seuraa meitä somessa: