15.4.2019

CENTRY -rekrytapahtuma yrityksille 17.4.

Puuttuuko Teiltä vielä kesätyöntekijöitä tai huipputyyppi henkilöstönne riveihin? Tarjoatteko projektitöitä opiskelijalle?

CENTRY on käänteinen rekrytapahtuma. Verkostoidu, ja viilaa samalla pitchaus-taitosi priimakuntoon huippusparraajan kanssa! Tervetuloa pistäytymään Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden CENTRY rekrytapahtumaan 17.4.2019 klo 12.00-16.00 Centria AMK:n uunituoreissa tiloissa


Hae samalla neuvot pitchaukseen Aki Määtän, Next Peak Oy johdolla. Opiskelijat antavat oman taidonnäytteensä pitchauksesta, eli hissipuheesta, tavoitteenaan tuoda osaamisensa esiin ja luoda verkostoja yrityksiin esimerkiksi kesätyön tai opinnäytetyön parissa. Aki Määttä antaa omassa puheenvuorossaan vinkkejä pitchaukseen niin opiskelijoille kuin yrityksillekin, ja saat Akilta henkilökohtaista sparrausta vaikuttavuuden saloihin!

Pitchaus on olennainen osa rahoittajien ja yhteistyökumppanien vakuuttamisesta siitä, että yrityksellä on mahdollisuudet menestyä tulevaisuudessa. Next Peak on auttanut lukuisia startupeja ja PK-yrityksiä hankkimaan rahoitusta sadoista tuhansista aina miljooniin euroihin asti.
 
Tervetuloa tapaamaan potentiaalisia uuden ajan työntekijöitä, keskustelemaan ja olemaan mukana rakentamassa tulevaisuuden työyhteisöä!

Päivän ohjelma

12.00 -16.00 
Opiskelijat ovat paikalla koko tilaisuuden ajan. Piipahda tapaamaan!
 
12.30 -14.00
Aki Määttä: Pitchaus ja vinkit pitchauksen rakentamiseen

14.00-15.00
Opiskelijoiden pitch-puheenvuorot. Aki Määttä sparraa opiskelijoita ja yritysten edustajia.


Tarjolla pientä purtavaa. Tilaisuus on maksuton.

Opiskelijat ovat paikalla koko päivän kertomassa itsestään sekä opiskelijayhteistyön mahdollisuuksista. Voit tulla nopealle käynnille tai osallistua koko päivän ohjelmaan. Centryn järjestää Centria-AMK:n BuustingPajan opiskelijat ja Kokkogrow-hanke.

Lisätiedot: centryrekry@gmail.com
tai milja.kivijarvi@centria.fi
Kokkogrow-hanke: leena.toivanen@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: