22.3.2019

Centriassa vierailee sosiaalialan opiskelijoita ja opettajia Belgiasta ja Hollannista

Centria-ammattikorkeakoulun kolmannen vuoden sosionomiopiskelijat (NSOS16K), opettajat ja muut toimijat toteuttavat yhdessä projektiopintoina kansainvälisen projektin – International Project, social network / family and youth work Belgiasta ja Hollannista saapuville 45 sosiaalialan korkeakouluopiskelijoille ja opettajille sekä noin sadalle Centrian sosiaalialan opiskelijalle ja opettajalle.  Kansainvälinen projekti toteutetaan Kokkolassa viikolla 13, 25.3-29.3.2019 välisenä aikana. Projekti käynnistetään maanantaina 25.3. klo 14 Talonpojankadun kampuksen Amfi-opetustilassa järjestettävässä tilaisuudessa, johon tuo tervehdyksensä myös Kokkolan kaupunki.

Kansainvälisen projektin teemana on perhe- ja nuorisotyö. Tavoitteena on vahvistaa tietoisuutta hyvinvoinnista ja toimintatavoista perhetyötyöskentelyssä lasten, nuorten ja perheiden kanssa, sekä lisätä kansainvälistä yhteistyötä. Viikon aikana jaetaan tietoa kansainvälisten ryhmien kesken perhetyöstä Suomessa, Belgiassa ja Hollannissa sekä vahvistetaan kansainvälistä osaamista verkostoitumisen kautta.

Viikon projektiin sisältyy asiantuntijaluentoja, opiskelijoiden keskinäistä ryhmätyöskentelyä, vierailukäyntejä paikallisiin sosiaalialan organisaatioihin sekä tutustumista suomalaiseen kulttuuriin muun muassa avantouinnin merkeissä.

Tuleva projekti on ensimmäinen Centrian Talonpojankadun kampuksen sosiaalialan opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama kansainvälinen projekti. Projekti tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus, jossa tutustutaan erilaisiin kulttuureihin, saadaan katsaus sosiaali- ja terveysalan monipuoliseen työkenttään ja opitaan toimimaan monialaisessa ja -kulttuurisessa kansainvälisessä yhteistyössä.

Lisätietoja:

Emma Lamminen, opiskelija, p. 040 718 6123
Jenni-Maria Leppänen, opiskelija, p. 045 249 2889
Johanna Lillsved-Östman, opiskelija, p. 050 594 3840
Hanna Tuohimetsä, opiskelija, p. 050 493 1600


   
Seuraa meitä somessa: