21.10.2019

Centriassa haussa insinöörin ja tradenomin koulutukset

Haku kahteen Centria-ammattikorkeakoulun tammikuussa 2020 alkavaan koulutukseen käynnistyy maanantaina 21.10. jatkuen 8.11. klo 15 saakka.  Tarjolla ovat päiväopetuksena toteutettava insinöörin (AMK), prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka, koulutus sekä monimuoto-opetuksena toteutettava digitaaliseen liiketoiminnan muuntokoulutus, joka johtaa tradenomin (AMK) tutkintoon. Molempien koulutusten toteutuspaikka on Kokkola.

Insinöörin (AMK), kemiantekniikka, koulutus koostuu perusopintojen lisäksi ammattiopinnoista, joihin sisältyy kemiaa, prosessiteknisiä aiheita sekä tehdassuunnittelua. Centrian prosessi- ja kemianlaboratorion laitteistot ja työelämälähtöisesti rakennetut kurssit mahdollistavat monipuolisen ja runsaan laboratoriotyöskentelyn. Kemiantekniikan koulutus antaa monipuolista osaamista prosessitekniikan alalta – työpaikka voi löytyä esimerkiksi prosessi- ja energiateollisuudesta tai vahvassa kasvussa olevalta kaivosalalta.

Digitaalisen liiketoiminnan muuntokoulutus kehittää valmiuksia erityisesti digitalisoituvan liiketoiminnan osaamistarpeisiin. Koulutuksessa käytetään digitaalisia työkaluja, joiden osaajille on kysyntää työmarkkinoilla. Muuntokoulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet soveltuvan korkeakoulu- tai opistoasteen tutkinnon tai joilla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä tradenomin tutkintoon hyväksiluettavissa olevia opintoja. Koulutus kestää yhdestä kahteen vuotta aikaisemmista opinnoista ja työhistoriasta riippuen. 

Tradenomin (AMK) ja insinöörin (AMK) tutkintoon johtavien koulutusten hakuaika on 21.10.-8.11. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15. Hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.opintopolku.fi.

Lisää tietoa koulutuksista:

Insinööri (AMK), prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka

Digitaalinen liiketoiminta, muuntokoulutus

Lisätietoja hakemisesta:

Centria-ammattikorkeakoulun hakijapalvelut, hakijapalvelut@centria.fi, p. 044 725 0081

Seuraa meitä somessa: