17.11.2019

CentriaOpen-opiskelijatapahtuma Talonpojankadun kampuksella

Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampus täyttyy toisen asteen opiskelijoista 20.-21.11. CentriaOpen-opiskelijatapahtuman merkeissä. Tapahtumaan on kutsuttu Centrian toiminta-alueen toisen asteen oppilaitoksissa opiskelevat nuoret opinto-ohjaajineen. Vieraita saapuu Kokkolan ja lähialueen oppilaitosten lisäksi muun muassa Raahesta, Lappajärveltä ja Isostakyröstä. Tapahtuma päästään järjestämään nyt ensimmäistä kertaa uudistetuissa Talonpojankadun kampuksen tiloissa.

- Olemme iloisia päästessämme esittelemään monipuolista koulutustarjontaamme uudistetulla kampuksellamme. Vieraat pääsevät nyt näkemään, millaisia ovat Centrian oppimisympäristöt ja oppilaitoksemme arkipäivä, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Pekola.

- Centrian opiskelijat ja opettajat ovat olleet tiiviisti mukana tapahtuman järjestelyissä. On tärkeää, että opiskelijat pääsevät itse esittelemään koulutuksia ja kertomaan, miksi Centria on hyvä valinta opiskelupaikaksi. Tapahtuma on meille vuoden suurin ponnistus, ja alueen oppilaitokset osaavat jo odottaa tapahtumaa. Tänä vuonna vieraita on tulossa ennätysmäärä, yhteensä reilu tuhat kahden päivän aikana.

Koulutusten lisäksi esillä ovat myös Centrian tki-toiminta, kansainvälinen toiminta, opiskelijakunta sekä avoimen amk:n ja väyläopintojen tarjonta. Opinto-ohjaajille ja opettajille on omaa ohjelmaa, jonka aikana he saavat tietopaketin ammattikorkeakouluopinnoista ja opiskelijavalinnoista.

CentriaOpen-tapahtuma toisen asteen opiskelijoille Talonpojankadun kampuksella keskiviikkona 20.11. ja torstaina 21.11. klo 9:00-14:30.

Lisätietoja tapahtumasta:

viestintäpäällikkö Marjo Pekola, marjo.pekola@centria.fi, p. 044 725 0062

Seuraa meitä somessa: