ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

23.3.2020

Centrian valmiusryhmän terveiset henkilöstölle ja opiskelijoille 23.3.2020

Centria-ammattikorkeakoulun valmiusryhmä kokoontui 23.3.2020. Valmiusryhmä totesi, että 17.3.2020 linjatut ohjeet eivät tällä hetkellä vaadi päivitystä. Valmiusryhmä toivoo, että henkilöstö ja opiskelijat ottavat hallituksen ja valtionjohdon suositukset liikkumisen ja sosiaalisten kontaktien vähentämisestä vakavasti. Valmiusryhmä seuraa valtakunnallisia linjauksia koronaviruspandemiaan liittyen ja on tilanteen vaatiessa valmis kokoontumaan nopealla aikataululla.

Henkilöstön siirtyessä pääsääntöisesti etätyöhön, on Centria-ammattikorkeakoulu tässä yhteydessä laajentanut vakuutusturvaansa koskemaan etätyötä. Etätyövakuutus on voimassa työssä kaikkialla maailmassa. Vakuutus ei jatku yksittäisen vakuutetun osalta hänen täytettyään 70 vuotta. Etätyövakuutus on voimassa etätyötä tehtäessä etätyöpaikassa ruoka- ja kahvitaukojen aikana sekä liikuttaessa sisätiloissa tai ulkona etätyöpaikan välittömässä läheisyydessä tauolle ja pois tauoilta. Vakuutus ei kuitenkaan ole voimassa niiden taukojen aikana, jolloin poistutaan esimerkiksi kauppaan tai ulkoilemaan.

Henkilöstöä ja opiskelijoita pyydetään seuraamaan Centrian sisäisiä ja ulkoisia tiedotuskanavia mahdollisten uusien ohjeistusten varalta.

Seuraa meitä somessa: