ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

4.1.2021

Centrian valmiusryhmän linjaukset koronatilanteessa 4.1.2021

Centria-ammattikorkeakoulun valmiusryhmä kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseen 4.1.2021. Kokouksessa todettiin Centrian alueen koronatilanteesta seuraavaa:


Centrian opetus jatkuu hybridimallilla syyslukukauden tapaan. Opetuksessa suositaan etäopetusta. Vain välttämätön lähiopetus (tentit, laboratoriotyöt) toteutetaan kampuksilla. Tavoitteena on, että kevätlukukauden aikana voidaan palata ainakin osittain kampuksella tapahtuvaan opetukseen.


Etätyösuositus on voimassa kaikilla kampuksilla.

Centrian kampuksilla suositellaan käytettäväksi kasvomaskia.


Soiten alueella (Keski-Pohjanmaalla) on voimassa kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus 17.1.2021 saakka. Myös Kallion alueella Pohjois-Pohjanmaalla sekä Pietarsaaressa noudatetaan toistaiseksi kymmenen hengen kokoontumisrajoituksia.


Ulkomailta tulevat opiskelijat ovat karanteenissa 10 vuorokautta, ellei heillä ole kahta negatiivista koronatestitulosta, joista viimeisin on tehty Suomessa.


Centrian valmiusryhmä kokoontuu joka maanantai. Valmiusryhmä seuraa jatkuvasti epidemiatilannetta sekä valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia, ja on valmis kokoontumaan tarvittaessa myös kokousaikataulun ulkopuolella päivittämään Centrian ohjeistukset.


https://web.centria.fi/esittely/ohjeistus-koronavirusepidemiaan-liittyen

Seuraa meitä somessa: