5.5.2020

Centrian valmiusryhmän linjaukset 5.5.2020

 
Suomen hallitus on 3.–4.5.2020 käymiensä neuvottelujen jälkeen tiedottanut koronarajoitusten asteittaisesta purkamisesta. Tämä mahdollistaa ammattikorkeakoulujen tilojen käyttämisen 14.5. alkaen. Centrian valmiusryhmä on kokouksessaan 5.5. linjannut Centria-ammattikorkeakoulun toimintaa 14.-31.5. välisenä aikana seuraavasti:
 
Opetusta jatketaan verkkovälitteisenä siltä osin kuin sitä kevätlukukaudella on jäljellä. Tenttejä ja pienryhmissä toteutettavia opetustilanteita voidaan järjestää kampuksilla 14.-31.5. välisenä aikana kokoontumisrajoitukset huomioiden (korkeintaan 10 henkilöä samassa tilassa). 1.6. alkaen samassa tilassa voi olla korkeintaan 50 henkilöä.

Suosituksena on edelleen, että henkilöstö jatkaa etätyössä, mutta kampukselle voi tulla työskentelemään ilman esimiehen lupaa. Työmatkoja vältetään. Sisäiset ja ulkoiset kokoukset järjestetään mahdollisuuksien mukaan verkon kautta.

Riskiryhmään kuuluvien suositellaan jatkavan etätyössä.

Centrian kirjastoissa on mahdollista asioida itsepalveluna arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Kaikkien Centrian tiloissa työskentelevien ja asioivien on huolehdittava kahden metrin turvavälistä, riittävästä käsi- ja muusta hygieniasta, sekä kokoontumisrajoitusten noudattamisesta.

Lisätietoja:

rehtori Kari Ristimäki, p. 044 725 0310

 

Seuraa meitä somessa: