10.1.2020

Centrian messu- ja tapahtumapalveluiden vuosi

Centria messu- ja tapahtumapalveluiden messuvuosi 2020 pyörähtää käyntiin. Kalenterissa on vakiotapahtumien lisäksi myös uusia messutapahtumia.

Centrian messuvuosi 2020 käynnistyy keväällä Hannover Messen myötä. Saksan Hannoverissa 20.-24.4. järjestettävä messutapahtuma on Euroopan johtava teollisuusalan tapahtuma, joka kerää vuosittain noin 200 000 vierailijaa.

Toukokuussa kalenterin täyttää kolme messutapahtumaa: teollisuusalan Pohjoinen Teollisuus 6.-7.5. ja Pohjanmaan teollisuus 13.5. sekä ILA Berlin 13.-17.5., joka on Euroopan suurin ilmailu- ja avaruusteollisuuden messutapahtuma.

Kesän jälkeen messutiimi suuntaa 22.-24.9. Suomen johtavaan messutapahtumaan Alihankinta-messuille Tampereelle, ja lokakuussa 7.-9.10 rakennus- ja talotekniikkaan erikoistuneeseen Finnbuild-messutapahtumaan, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa.

Messuvuoden päättää Ruotsin Jönköpingissä järjestettävä Elmia Subcontractor 10.-13.11., joka on Pohjois-Euroopan johtava valmistusteollisuuden alihankkijoille ja heidän asiakkailleen tarkoitettu messutapahtuma.

Centria messu- ja tapahtumapalvelut toteuttaa avaimet käteen -periaatteella toimivia messuosallistumisia yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Centrian kokonaisvaltainen messupalvelupaketti sisältää kaiken suunnittelusta ja rakentamisesta tarjoiluihin ja kunnossapitoon. Centrian messutiimi räätälöi yrityksen tarpeiden mukaisesti joko oman osaston tai kokoaa sopivan yhteisosaston niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin tapahtumiin. Centrian messutiimin henkilökunta on yrityksen palveluksessa koko messuprojektin ajan, myös tapahtumassa paikan päällä.

 

Lisätietoja messuosallistumisesta:

Messuvastaava Katariina Heikkilä, +358 44 449 2719, katariina.heikkila@centria.fi

Seuraa meitä somessa: