ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

5.11.2020

Centrian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja tarjolla maksutta tammikuun opintokierroksella

Covid-19 -tilanteesta johtuen Centria-ammattikorkeakoulu on jatkanut avoimen opintojen maksuttomuutta Averkon tammikuun opintokierroksella. Tarjolla on opintoja kaikilta Centria-ammattikorkeakoulun koulutusaloilta.

Opintotarjonta on julkaistu sivuillamme https://tki.centria.fi/koulutuskalenteri/averko. Ilmoittautumislinkit opintojaksokuvaus-sivuilla aktivoituvat ilmoittautumisen alkaessa 16.11.2020 klo 8.00. Hakuaika päättyy 8.1.2021. Mikäli opintojakso tulee täyteen, se suljetaan ennen hakuajan päättymistä.

 

Centrian avoin ammattikorkeakoulu

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella itseäsi kiinnostavia aihealueita ilman tutkinto- tai ammatillisia tavoitteita. Opetuksessa noudatetaan voimassa olevia ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmia ja tutkintovaatimuksia. Avoimessa amk:ssa ei voi suorittaa ammattikorkeakoulututkintoa, mutta suoritetut opinnot voidaan lukea hyväksi myöhemmin, jos opiskelija pääsee tutkinto-opiskelijaksi ammattikorkeakouluun. Opinnoista voi joustavasti valita ne aihealueet, jotka parhaiten palvelevat kouluttautumistavoitteita. Vuosittain n. 1 500 henkilöä opiskelee Centria-ammattikorkeakoulun avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Poimintoja avoimen amk:n koulutustarjonnasta

  • K-Ryhmän Kauppa- ja yrittäjyys -opintokokonaisuus
    Hakemuksen kokonaisuuden opintojaksoille pääsee täyttämään koulutuskalenterissa. Opinnot ovat maksuttomia 31.7.2021 asti.
  • Green care -opintokokonaisuuteen kuuluva opintojakso Asiakkuudet ja toimintaympäristöt (5 op)
    Haku päättyy 22.11. Opintojakso on maksuton.

 

Avoimen amk:n koulutuskalenteriin pääsee tutustumaan osoitteessa https://tki.centria.fi/koulutuskalenteri/avoinamk.

 

Lisätietoja:

Palveluvastaava (jatkuva oppiminen) Nina Lång, puh. 044 7250 014, nina.lang@centria.fi

 

Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampus

Seuraa meitä somessa: