7.10.2019

Centria Night Music tarjoaa makupaloja musiikin koulutuksesta

Viiden vuoden historiallaan perinteeksi muodostunut Centria Night Music tarjoaa kurkistusikkunan Centria-ammattikorkeakoulun musiikin koulutuksen opiskelijoiden ja opettajien työhön. Keskiviikkona 9. lokakuuta musiikki soi ensimmäinen kerran Konservatorion salissa klo 18, jolloin ohjelmassa on musiikkia lapsille ja lapsenmielisille, eli kaikille! Esiintymässä on opiskelijoita ja opettajia kaikista koulun kolmesta musiikkigenrestä: klassisesta musiikista, kansanmusiikista ja rytmimusiikista. Tämän jälkeen ison salin konsertit jatkuvat tasatunnein aina klo 22 saakka.

Ison salin konserttien väliajoilla voi nauttia tarjoilusta kahvilassa ja kuunnella kahvikuppi kädessä Café Night -minikonsertteja konservatorion Pienessä salissa. Yleisön ja esiintyjien täytyy vain pitää varansa, että ehtivät vaihtaa salia, kun konsertti jälleen alkaa isossa salissa. Klo 19 ovat vuorossa klassiset muusikot, klo 20 kansanmuusikot, klo 21 rytmimuusikot ja illan päättävässä konsertissa klo 22 mukana on tapahtuman tähtivieras Jenny Robson. Samassa konsertissa esiintyy Korppi-yhtye, ja Astor Piazzolan Oblivionin soittavat lehtori Riitta Kossi, harmonikka, Suvi Savola, piano, Elina Grekula, viulu ja Teresa Innanen, basso.

Illan aikana voi kuulla esimerkiksi, kuinka Mozartin viulusonaatti sujuu balalaikalla (klo 19.40 Pienessä salissa) ja miten Rossinin Petite Messe solennellen osat soivat hämärtyvässä syysillassa klo 21.40 niin ikään Pienessä salissa.

Centria Night Music 9.10. klo 18-22
Konservatorion sali ja Pieni sali, Pitkänsillankatu 16

Lisätietoja:

Lehtori Juho Alakärppä, juho.alakarppa@centria.fi, p. 040 641 8542

Seuraa meitä somessa: