Centria mukana Tulevaisuuden työpaikka -projektissa

 

Centria on valittu mukaan Sitran koordinoimaan Tulevaisuuden työpaikka –projektiin. Projekti kokoaa 60 työpaikkaa yhteen kehittämään työkaluja työpaikkojen uudistumiseksi ja työntekijöiden osaamisen ajan tasalla pitämiseksi.

- Haimme mukaan projektiin, koska haluamme olla eturintamassa kehittämässä organisaatiotamme ja hakemassa uusia, erilaisia tapoja toimia sekä uudistaa henkilöstön osaamista, kertoo laatupäällikkö Maarit Sorvisto.

Työelämä ja työn tekemisen tavat ovat murroksessa. Centriassa koetaan, että tulevaisuuden työelämätaitoja tulee osata kehittää jo nyt, sillä ammattikorkeakoulussa koulutetaan tulevaisuuden työpaikkojen asiantuntijoita ja uudistajia.

- Katseemme tulee olla tulevaisuudessa. Varmistamalla oma jatkuva uudistumisemme turvaamme myös opiskelijoidemme työelämätaitojen ja osaamisen ajantasaisuuden, Sorvisto toteaa.

Centria-ammattikorkeakoulun tiimi osallistuu rehtori Kari Ristimäen johdolla huhtikuussa kokopäiväiseen Boot Camp –työpajaan. Työpajassa päästään kehittämään huippuammattilaisten avulla toimivia työkaluja oman työpaikan uudistumiseen. Työpajojen ideana on myös oppia toisilta ja uudistua yhdessä. Työpajat järjestää Sitra yhteistyössä Ilmarisen ja Henry ry:n kanssa.

 

Lisätietoja: laatupäällikkö Maarit Sorvisto, 044 725 0071, maarit.sorvisto@centria.fi sekä

www.sitra.fi/hankkeet/tulevaisuuden-tyopaikka/#ajankohtaista


   
Seuraa meitä somessa: