27.11.2018

Centria mukana Studia-messuilla Helsingissä

Centria-ammattikorkeakoulu on esillä tiistaina ja keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla. Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 26. kerran. Messuilla odotetaan kahden päivän aikana vierailevan 15 000 kävijää. Messukeskuksessa mukana ovat kaikki kotimaiset yliopistot ja ammattikorkeakoulut, ammatillisia oppilaitoksia, kansanopistoja ja erikoisoppilaitoksia. Messuilla esittäytyvät myös useat ulkomaiset oppilaitokset.

Centria esittelee messuilla kevään 2019 yhteishaussa olevan koulutustarjontansa.

- Meillä Centriassa on mistä valita – koulutustarjontamme on monipuolinen, mukavia opiskelupaikkakuntia on kolme, ja opiskella voi päivätoteutusten lisäksi myös monimuotototeutuksena. Kampuksemme ovat inspiroivia oppimisympäristöjä, joissa opiskelijat otetaan huomioon yksilöinä, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Pekola.

- Kevään 2019 yhteishaussa Centriassa on tarjolla tekniikan, sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoja sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi meillä on haussa musiikkipedagogin ja yhteisöpedagogin tutkinnot. Tarjontaamme täydentävät ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävät koulutukset.

Messut ovat avoinna tiistaina klo 9-17 ja keskiviikkona klo 9–16. Centrian osasto löytyy messuilta paikalta 5f51.

 

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Marjo Pekola, p. 044 725 0062, marjo.pekola@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: