18.1.2019

Centria ja yliopistokeskus kouluttavat yhteistyössä päteviä pomoja

Centria-ammattikorkeakoulu ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius toteuttavat yhteistyössä opintokokonaisuuden, jossa esimiehinä toimivat voivat kehittää osaamistaan johtamisessa, työhyvinvoinnissa ja työelämän muutoksissa. Tammikuun 19. päivänä käynnistyvä Pätevä pomo -koulutuskokonaisuus on Centrian ja yliopistokeskuksen ensimmäinen yhteinen koulutus, jossa yhdistyvät ammattikorkeakoulun ja yliopiston asiantuntijoiden osaaminen monipuoliseksi paketiksi. Verkko- ja lähiopetuksena toteutettava opintokokonaisuus on 17 opintopisteen laajuinen, ja sen suoritettuaan opiskelijalla on tuoretta osaamista henkilöstöjohtamisesta, työelämän muutoksesta, hyvästä lähiesimiestyöstä sekä työhyvinvoinnista ja -turvallisuudesta. Opintokokonaisuuden opettajat tulevat Centriasta ja yliopistokeskuksesta.

- Koulutuskokonaisuus koostuu kolmesta osiosta, ja opiskelijat ovat voineet valita oman mielensä mukaan, osallistuvatko yhdelle, kahdelle vai kaikille kolmelle opintojaksolle, kertoo koulutuskoordinaattori Nina Lång Centriasta. – Centrian opintojaksolle ilmoittautunut 15 opiskelijaa, ja Jyväskylän avoimen yliopiston ja kesäyliopiston opintojaksoille 18 opiskelijaa.

- Mukana hyvin heterogeeninen osallistujajoukko muiden muassa organisaatioiden esimiehiä ja päälliköitä. Hienoa, että Pätevä pomo on kiinnostanut näin laajasti!  Erilaisen osaamisen ja asiantuntijuuden yhdistäminen rikastaa oppimista. Tähän kun vielä yhdistetään ajankohtaista ja tutkittua näkökulmaa yhteiskunnan ja työelämän muutoksesta pienellä tulevaisuuden tutkimuksen ja oppimisen twistillä höystettynä, niin asetelma on hyvä, kuvailee yliopistonopettaja Minna Maunumäki.

- Toivon, että opinnot lisäisivät tietoisuutta maailman kompleksisuudesta, muutoksesta ja haasteista ja antaisivat sitä kautta näkökulmaa oman maailmankuvan, työn, johtamisen ja arjen tarkasteluun. Lisäksi olisi hienoa, jos opinnot avartaisivat nykyistä käsitystä oppimisesta, toteaa Minna Maunumäki.

Lisätietoja:

Yliopistonopettaja Minna Maunumäki, minna.maunumaki@chydenius.fi, p. 040 6318 868
Koulutuskoordinaattori Nina Lång, nina.lang@centria.fi, p. 044 725 0014

 


   
Seuraa meitä somessa: