25.1.2019

Centria ja Nguyen Tat Thanh University solmivat Double degree -sopimuksen

 Centria Nguyen That Thanh Double Degree

Centria-ammattikorkeakoulu ja vietnamilainen Nguyen Tat Thanh University (NTTU) Ho Chi Minh Citystä solmivat Double degree –sopimuksen. Double degree eli kaksoistutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden suorittaa sekä suomalaisen tutkintotodistuksen että kansainvälisen yhteistyökorkeakoulun tutkintotodistuksen. Tammikuun 23. päivänä Centriassa allekirjoitetun sopimuksen mukaan Nguyen Tat Than Universityn opiskelija voi siirtyä kolmen vuoden opintojen jälkeen opiskelemaan Centriaan, jonka jälkeen hän voi suorittaa sekä suomalaisen että vietnamilaisen tutkinnon. Centrian opiskelija voi puolestaan suorittaa Nguyen Tat Thanh Universityssa kaksoistutkinnon.

Centrian vientikoulutuksesta vastaava johtaja Hannele Teir toteaa, että sopimus saatiin aikaan ilahduttavan nopealla aikataululla: – Sopimus on konkreettinen osoitus yhteistyöstä, joka aloitetaan käytännön tasolla ensi syksynä.

Centrian koulutuksista Double degree -sopimuksen piiriin kuuluvat Environmental Chemistry and Technology (kemiantekniikka), Information Technology (tieto- ja viestintätekniikka), sekä Business Management (liiketalous). Sairaanhoitajakoulutus tulee mukaan myöhemmässä vaiheessa.

Lisätietoja:

Vientikoulutuksesta vastaava johtaja Hannele Teir, p. 044 725 0438


   
Seuraa meitä somessa: