4.4.2017

Centria etsii seitsemää uutta osaajaa!

 
Centria-ammattikorkeakoulu rekrytoi seitsemän uutta työntekijää huhtikuun aikana. Centria on pärjännyt hyvin opetus- ja kulttuuriministeriön rahoitusmittareilla, ja valtionrahoitusta on pystytty kasvattamaan. Centria on pystynyt myös kehittämään alueen elinkeinoelämän tarpeisiin vastaavaa laadukasta TKI-toimintaa. Näin Centria on saanut uusia resursseja, ja pystyy nyt toiminnan kasvaessa ja kehittyessä hakemaan uusia innovatiivisia centrialaisia kaikille kampuksilleen Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa.

- Olen tyytyväinen ja iloinen siitä, että voimme kasvattaa asiantuntijuuttamme ja saamme lisää voimavaroja alueen edelleen kehittämiseksi, kertoo Centria-ammattikorkeakoulun rehtori Kari Ristimäki.

- Toiminnan voimakas kasvu on hyvä osoitus siitä, miten tärkeä rooli Centrialla on alueen kehittämisessä niin opetuksen kuin TKI-toiminnankin alalla.

Centria-ammattikorkeakoulun opetukseen haetaan laulumusiikin, liiketalouden sekä energiatekniikan lehtoreita. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan etsitään neljää uutta osaajaa energiatekniikan, digitalisaation, kemian ja biotalouden sekä liiketalouden aloille. Hakuaika avoimiin työpaikkoihin päättyy 17. huhtikuuta. 

 

Etsimme opetuksen ammattilaisia

Lehtori (musiikki)

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen (vuosityöaika 760-1624 tuntia). Hakijaa pyydetään ilmoittamaan mahdolliset työtuntitoiveensa hakemuksessa. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

Lehtori (liiketalous, business management)

vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

Lehtori (energiatekniikka)

määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2017. Tehtävä on päätoiminen. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Ylivieska.

 

Etsimme osaajia tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan

TKI-asiantuntija (energiatekniikka)

Arctic Energy ja Local Energy Communities -tutkimus- ja kehityshankkeisiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2017 – 30.4.2020. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola tai Ylivieska. Hakijan toiveen mukaan.

 

TKI-asiantuntija (digitalisaatio)

CORNET, IMAGE 5G ja 5GTN+ -tutkimus- ja kehityshankkeisiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2017 – 31.12.2018. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Ylivieska.

 

TKI-asiantuntija (kemia ja biotalous)

tutkimus- ja kehityshankkeisiin sekä kemian- ja materiaalipalveluiden toteuttamiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2017 – 30.4.2018. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Kokkola.

 

TKI-kehittäjä (liiketalous)

8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Leader-rahoitteiseen Pietarsaaren Vanhan Sataman brändäyshankkeeseen. Tehtävä on osa-aikainen ja aloituksesta voidaan sopia. Tehtävän pääasiallinen toimipaikka on Pietarsaari.

 

 

Lisätietoja Centriasta: Rehtori Kari Ristimäki, p. 044 725 0310, kari.ristimaki@centria.fi
lehtoraateista: opetuksen johtaja Hannele Teir, p. 044 7250438, hannele.teir@centria.fi
muista tehtävistä: TKI-johtaja Jennie Elfving, p. 040 090 3929, jennie.elfving@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: