20.9.2019

Averko-opinnot suosiossa - uutuutena tarjolla Aineeton kulttuuriperintö -opintojakso

Centria-ammattikorkeakoulun verkko-opinnot eli Averko-opinnot saivat syksyn opintokierroksella jälleen suuren suosion. Ilmoittautumisia 2.10. starttaavalle kierrokselle saatiin yli 2200. Tarjolla oli lähes 50 verkko-opintojaksoa, jotka kattavat kaikki Centria-ammattikorkeakoulun koulutusalat: tekniikka, liiketalous, sosiaali- ja terveysala, humanistinen ja kasvatusala sekä kulttuuri. Opinnot ovat tarjolla vuosittain kolmella opintokierroksella.

Uutena tarjonnassa on mukana 5 op laajuinen opintojakso Aineeton kulttuuriperintö. Tällä opintojaksolla paneudutaan kulttuuriperinnön suojeluun, vaalimiseen ja hyödyntämiseen viime vuosina keskeiseksi nousseen aineettoman kulttuuriperinnön käsitteen kautta, ja käytännön esimerkkinä aineettoman kulttuuriperinnön kohteesta käytetään kaustislaista viulunsoittoperinnettä. Kevään kierrokselle tarjontaan tulee samaan teemaan liittyvä Yrittäjyys ja aineeton kulttuuriperintö -opintojakso. Opintojakso sopii erityisesti yrittäjyyttä suunnitteleville kansanperinneosaajille, tapahtumatuottajille, kulttuuriyrittäjille, matkailualan toimijoille, kulttuuriperintöalan opiskelijoille sekä alan parissa toimiville, jotka haluavat ymmärtää kulttuuriperintötyön uusia malleja ja käsityksiä yrittäjyyden kautta. Myös IT-alan tarjonta lisääntyy keväällä uusien .Net Core -ohjelmointia ja C# -ohjelmointia käsittelevien opintojaksojen myötä.

Opintotarjontaan voi tutustua Centria-ammattikorkeakoulun kotisivuilla osoitteessa www.centria.fi/koulutuskalenteri, kun ilmoittautumisaika lähestyy. Seuraavan opintokierroksen ilmoittautumisaika on 18.11.2019 – 10.1.2020 ja opinnot alkavat tammikuun 2020 loppupuolella. Averkon verkko-opinnot on tarkoitettu ammattikorkeakouluopiskelijoiden lisäksi kenelle tahansa oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneelle.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö (eOppiminen) Anna Pulkkinen, anna.pulkkinen@centria.fi, p. 044 725 0084

Seuraa meitä somessa: