10.6.2019

Älykkään tiedonhallinnan rekrytoiva koulutusohjelma saa jatkoa

Verkkopalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo Kosila haki vuonna 2018 erityisellä rekrytointikoulutuksella asiantuntijoita älykkään tiedonhallinnan osaamiskeskukseen. Älykkään tiedonhallinnan rekrytoiva koulutusohjelma päättyi tammikuun 2019 lopussa, ja koulutuksesta valmistuneet työllistyivät koulutuksen jälkeen vaativiin asiantuntijatehtäviin Kosilan ja M-Filesin palvelukseen.

Suosittu koulutus saa jatkoa syksyllä 2019. Koulutus alkaa 2.9.2019 ja päättyy 27.1.2020.

Koulutuksen aikana opiskeltavat aiheet räätälöidään Kosilan, M-Filesin ja Esrin tarpeiden pohjalta: koulutuksessa opiskellaan muun muassa asiakaslähtöistä ohjelmistokehittämistä, datan analysointia ja visualisointia, paikkatietojärjestelmiä, ArcGIS-paikkatietoalustan hyödyntämistä sovelluskehityksessä ja M-Filesin hyödyntämistä asiakkaan liiketoiminnan tehostamisessa. Koulutuksessa täsmäkoulutetaan tulevia työntekijöitä kahdentyyppisiin työtehtäviin, sovelluskehittäjiksi ja tiedonhallinnan asiantuntijoiksi. Koulutuksen ajan sovelletaan opittua käytännön projekteihin. Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, jossa yhdistyvät intensiivijaksot Kokkolassa ja verkko-opinnot etänä. Koulutuksen hyväksytysti suoritetut henkilöt työllistyvät koulutuksen päätteeksi yrityksiin.

Hakijoilta odotetaan teknisen (IT, tietojenkäsittely tai muu soveltuva ala) tai kauppatieteellisen alan korkeakoulututkintoa sekä valmiutta ja kiinnostusta asiakkaan haasteiden ratkaisemiseen. Opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tulevien työtehtävien ja aiemman osaamisen pohjalta. Koulutukseen valitaan 15 henkilöä.

Koulutukseen haetaan monivaiheisen rekrytointiprosessin kautta 10.6.-7.8.2019, lisätietoja Kosila Akatemian sivulla.

Infotilaisuus koulutuksesta 5.8.2019 klo 13.00 Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella Kokkolassa (Talonpojankatu 2). Infotilaisuutta voi seurata myös verkossa, osoitteessa www.kosila-akatemia.fi.

Koulutus on Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa ja se järjestetään yhteistyössä Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

 

Lisätietoja:

johtaja Juha Erkkilä, Kosila
juha.erkkila@centria.fi

 

koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, Centria-ammattikorkeakoulu
kirsi.vuotila@centria.fi

 

 


   
Seuraa meitä somessa: