Tervetuloa opiskelemaan Centria-ammattikorkeakouluun!


Onneksi olkoon opiskelupaikasta!

Tekniikan alan (insinööri, AMK) opintojen orientaatiopäivät pidetään päiväopiskelijoiden ryhmien osalta Kokkolassa 24.-26.8.2020. Ylivieskassa aloittavat kaikki tekniikan monimuotoryhmät 26.8.2020. 

Olemme lähettäneet kaikille aloittaville opiskelijoillemme sähköpostilla (sähköpostiosoitteeseen, jota käytit hakiessa) lisätietoa päivien ohjelmasta ja kampuksilla toimimisesta ym. tärkeää ohjeistusta, joten käythän lukemassa postisi. Orientaatiopäivien ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä omalta koneelta. Lisätietoa etäosallistumisesta löytyy saamastasi sähköpostista.

Päivätoteutukset, Kokkola, Talonpojankadun kampus

Kokkolassa aloittavat ryhmät sähkö- ja automaatiotekniikka (NSAS20K), tieto- ja viestintätekniikka (NTIS20K), kone- ja tuotantotekniikka (NKOS20K), tuotantotalous (NTUS20K) sekä prosessi- ja materiaalitekniikka, kemiantekniikka (NKTS20K).

Opinnot alkavat maanantaina 24.8.2020 kello 9.00 infotilaisuudella Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella osoitteessa Talonpojankatu 2, Kokkola.

 

Monimuotototeutukset, Ylivieska, Vierimaantien kampus

Ylivieskassa orientaatiopäivien ohjelmaan osallistuvat seuraavat ryhmät:

Insinööri, tieto- ja viestintätekniikka (ATIS20Y ja ATIS20K), Ylivieska ja Kokkola
Insinööri, tuotantotalous (ATUS20Y), Ylivieska
Insinööri, sähkö- ja automaatiotekniikka (ASAS20Y)

HUOM! Myös tieto- ja viestintätekniikan Kokkolan monimuotoryhmäläiset (=ATIS20K) osallistuvat orientaatiopäivään Ylivieskassa.

Opinnot alkavat keskiviikkona 26.8.2020 klo 12.00 Centria-ammattikorkeakoulun Vierimaantien kampuksella osoiteessa Vierimaantie 7, Ylivieska.


Seuraa nettisivujamme muutosten varalta.

 
Seuraa meitä somessa: